To Hublot Big Bang e Gen3 δεν είναι ένα απλό smart watch

Και πώς θα μπορούσε άλλωστε με ένα τέτοιο όνομα.

Ανάμεσα στους ελάχιστους κατασκευαστές ρολογιών που δεν φοβούνται να βάλουν δίπλα στα αναλογικά τους ρολόγια και μερικά smart watches είναι η Hublot και μάλιστα το κάνει πολύ καλά. Αντί να σνομπάρει μια τάση που δεν έρχεται να αντικαταστήσει, αλλά να συμπληρώσει το αναλογικό ρολόι, ουσιαστικά επεκτείνει την γκάμα της στα consumer electronics αντί να το βλέπει ανταγωνιστικά και να αμύνεται. 

 

 

6 χρόνια μετά την πρώτη απόπειρα της Hublot στον χώρο, το νέο Big Bang Gen3 έρχεται να επιβεβαιώσει το πόσο σοβαρά έχει πάρει τα smart watches η ελβετική εταιρεία. Το όνομά τους δεν υπονοεί μόνο τη σχέση που θέλει να έχει με τα αναλογικά ρολόγια της Hublot, αλλά πράγματι το Big Bang e Gen3 έχει τη γνώριμη σιλούετα των Big Bang με μια κάσα 43mm, αλλά σε ψηφιακή μορφή κατά τα λοιπά. Η κάσα του διατίθεται σε δύο χρωματικές εκδόσεις, μία λευκή και μία μαύρη, αμφότερες κεραμικές με τις κλασικές βίδες περιμετρικά της κάσας να φωνάζουν από μακριά την ταυτότητα αυτού του ασυνήθιστου smart watch.

Ένα πράσινο από όλες τις απόψεις Hublot Unico

Εδώ φυσικά δεν έχουμε κάποιον αυτόματο μηχανισμό, αλλά  έναν επεξεργαστή Snapdragon WearTM 4100+ που συνεργάζετα με όλα τα smart phones και φυσικά υπάρχουν όλοι οι απαραίτητοι και high end αισθητήρες. Καντράν δεν υπάρχει, υπάρχει μια οθόνη υψηλής ανάλυσης με 454 επί 454 pixels και 327 dpi ανάλυση, ωστόσο υπάρχουν 11 διαφορετικά themes τα οποία προσομοιάζουν όποιο στυλ ρολογιού επιθυμεί κάποιος, από έναν κλασικό χρονογράφο, μέχρι ένα σκετελετοποιημένο καντράν. 

 

 

Στο τελικό συμπέρασμα, η Hublot προσφέρει ένα ρολόι και ένα smartwatch σε ένα. Οι τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει το βάζουν στην ίδια λίγκα με τα κορυφαία smart watches, αλλά σε ένα περιτύλιγμα που δεν θυμίζει, αλλά είναι κανονικό ρολόι. Δεν είναι σίγουρο για το αν καταφέρνει να γεφυρώσει το δίλημμα ρολόι ή smart watch, αλλά δίνει την ευκαιρία σε κάποιον που δεν έχει πρόβλημα να αγοράσει ένα ακριβό smart watch, να ανακαλύψει το αν γεφυρώνεται αυτό το χάσμα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved