Πες μας ποια είναι η δική σου hidden oasis, να σου πούμε τι να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου

Αν με ρωτήσεις τι είναι αυτό που ονειρεύομαι για το φετινό καλοκαίρι, είναι το να βρω τη δική μου hidden oasis. Εκείνη την παραδεισένια «όαση» στην οποία θα χαλαρώσω, θα διασκεδάσω, θα ζήσω αξέχαστες περιπέτειες. 

Στην πραγματικότητα, βέβαια, το πού θα βρίσκεται αυτή η hidden oasis δεν έχει και τόση σημασία. Είτε είναι στο Φοινικόδασος Βάι στην Κρήτη, είτε στην «καρδιά» της Αθήνας, σημασία έχει να είμαι άνετος, carefree και κυρίως, ο εαυτός μου. Αυτό σημαίνει, άλλωστε, καλοκαίρι για εμένα. Η πιο ανέμελη εκδοχή μου κάτω από τον ήλιο, ο πιο περιπετειώδης εαυτός μου που δεν κοιτάζει κάθε λίγο και λιγάκι το ρολόι και δεν λέει «όχι» σε απρόσμενες προκλήσεις.

Αν διαβάζοντας τα παραπάνω μπήκες ήδη σε summer mood, ώρα να ετοιμάσεις βαλίτσα για το Βάι ή απλώς, να αρχίσεις να οργανώνεις τις καλοκαιρινές σου εμπειρίες, ξεκινώντας από την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου. Διότι κάποιες φορές, η πιο περιπετειώδης εκδοχή σου χρειάζεται απλώς το κατάλληλο outfit για να βγει στην επιφάνεια.

Εμείς κάναμε την έρευνα αγοράς μας για το καλοκαιρινό ανδρικό style και στη λίστα που ακολουθεί, συγκεντρώσαμε προτάσεις από την summer collection της Funky Buddha, που θα σε συνοδεύσουν σε κάθε καλοκαιρινή σου περιπέτεια φέτος.

 

Untitled2

 

Το weekend getaway με την παρέα 

Γνωρίζεις καλά πως ένα Σαββατοκύριακο ή ακόμη και μία ημέρα με τους κολλητούς σε κάποια καλοκαιρινή hidden oasis, μπορεί να αναδειχθεί σε μία μικρή περιπέτεια. Και για να την απολαύσεις στο έπακρο, θα χρειαστεί να κάνεις απλές, αλλά στυλάτες επιλογές που θα σου προσφέρουν την απαραίτητη άνεση στο πλοίο, το αυτοκίνητο, το beach bar, αλλά και το κλαμπ.

Η πρότασή μας για το πιο carefree Σαββατοκύριακο με την παρέα; Άνετα, στυλάτα, καλοκαιρινά ρούχα που αποτελούν διαχρονικά τις πιο passe-partout επιλογές για τις ανδρικές, καλοκαιρινές εμφανίσεις. Βάλε, λοιπόν, στο backpack σου ένα t-shirt με χρώμα και κάποιο ευφάνταστο τύπωμα για το beach bar και ένα κοντομάνικο πουκάμισο για τη βραδινή σας έξοδο.

 

Untitled3

Οι επιλογές μας από την καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha

Σίγουρα θα πάρεις μαζί σου και δύο bottoms, όπως μία βερμούδα cargo και ένα comfort cargo παντελόνι με τσέπες. Προτίμησε απλώς πιο safe αποχρώσεις για τα bottoms σου, όπως το γκρι, το χακί και το μπλε, που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα.

 

Untitled4

Οι επιλογές μας από την καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha

Το καλοκαιρινό bar hopping με τους κολλητούς

Καλοκαίρι χωρίς bar hopping με τους κολλητούς δεν γίνεται, είτε το ζήσετε στην πόλη, είτε στο νησί. Στην πραγματικότητα, το bar hopping με τους κολλητούς είναι από μόνο του μία περιπέτεια, που δεν γνωρίζετε πού θα σας οδηγήσει. Η βραδινή, καλοκαιρινή έξοδος με τους κολλητούς, λοιπόν, επιβάλλει άνεση, αλλά και κομψότητα για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Τι να επιλέξεις; Όπως και να το κάνουμε, το πουκάμισο είναι σταθερή αξία. Για να δώσεις ένα playful twist στο look σου και να σου χαρίσεις έξτρα πόντους γοητείας, δοκίμασε να φορέσεις ένα λινό πουκάμισο με λαιμό mao σε μία πιο εναλλακτική απόχρωση, όπως το χακί. Ένα polo μπλουζάκι αποτελεί, επίσης, μία κλασική και πάντα στυλάτη επιλογή. 

 

Untitled5

Οι επιλογές μας από την καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha

Με τι θα τα συνδυάσεις; Μία απλή, ανοιχτόχρωμη βερμούδα ή ένα vintage tech cargo παντελόνι σε μπεζ απόχρωση αποτελούν επιλογές που θα σε βοηθήσουν πολύ εύκολα να συνθέσεις κομψούς συνδυασμούς για τα βραδινά σου look. 

 

Untitled6

Οι επιλογές μας από την καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha

Το bachelor του κολλητού 

Αυτή και αν είναι καλοκαιρινή περιπέτεια! Σέριφο, Κύθνο, Κουφονήσι, Σπέτσες, Κρήτη. Όπου και αν οργανώσετε το bachelor του κολλητού, θα περάσετε καλά και θα δημιουργήσετε μαζί αναμνήσεις που θα μοιράζεστε μία ζωή. Ας περάσουμε όμως στο ζήτημα που σε «καίει». Τι θα βάλεις στη βαλίτσα σου, για αυτό το adventurous και αξέχαστο Σαββατοκύριακο; 

Αν σκέφτεσαι από τώρα τις παρεΐστικες φωτογραφίες και τα stories που θα «ανεβάσετε» στο Instagram, επένδυσε σε ένα κλασικό, ανάλαφρο μπλε πουκάμισο που θα σου χαρίσει επιπλέον γοητεία στα night out σας. Όσο για τα πρωινά και τα μεσημέρια στο νησί, ένα ανάλαφρο, λουλουδάτο πουκάμισο θα σε κάνει να ξεχωρίζεις. 

 

Untitled8

Οι επιλογές μας από την καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha

Κάπου εδώ πιθανότατα θα διερωτάσαι για το αν πρέπει να πάρεις μαζί σου παντελόνι στο νησί. Όχι απαραίτητα, θα σου πούμε. Άλλωστε, στο bachelor του φίλου θέλεις να είσαι απόλυτα καλοκαιρινός -ειδικότερα αν γίνει σε κάποιο νησί. Μία τζιν βερμούδα και μία garment dyed λινή chino βερμούδα, είναι δύο προσθήκες που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο και μπορούν να συνδυαστούν τόσο με κάτι πιο κομψό, αλλά και με κάτι πιο casual από πάνω.

 

Untitled9

Οι επιλογές μας από την καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha

To αυγουστιάτικο island hopping

Το πού θα βρεις τη δική σου hidden oasis αυτό το καλοκαίρι, δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που ξέρουμε όμως, είναι ότι στις διακοπές σου δεν «χωρούν» κανόνες. Πρέπει να τα αφήσεις όλα στην άκρη, να ξεχάσεις το άγχος της πόλης και τα email του γραφείου και να βγάλεις στην επιφάνεια την πιο ξέγνοιαστη και ανέμελη εκδοχή σου.

Αυτό, βέβαια, σημαίνει -μεταξύ άλλων- ότι δεν θα πας παραφορτωμένος στο νησί. Λίγα και καλά πράγματα στη βαλίτσα σου αρκούν για να δημιουργείς καθημερινά άνετες, στυλάτες εμφανίσεις και να είσαι ευέλικτος.

Ένα λινό πουκάμισο με λαιμό mao και ρίγες είναι ό,τι πρέπει για τις βραδινές σου εξόδους, ενώ μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και ένα comfort εμπριμέ πουκάμισο με κάποιο φλοράλ τύπωμα -που είναι και διαχρονικά στη μόδα το καλοκαίρι. 

 

Untitled10

Οι επιλογές μας από την καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha

Από τη βαλίτσα των διακοπών δεν γίνεται να μην υπάρχουν και μερικά στυλάτα t-shirt με logo ή photographic print, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Θα τα φορέσεις από το bar μέχρι το beach πάρτι, οπότε φρόντισε να πάρεις μαζί σου τουλάχιστον δύο. 

 

Untitled11

Οι επιλογές μας από την καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha

«Και με τι θα συνδυάσω τα t-shirt και τα πουκάμισά μου;», θα μας ρωτήσεις. Κάνε τη διαφορά επιλέγοντας άνετες βερμούδες, με ιδιαίτερα χρώματα και τυπώματα, όπως αυτές που θα βρεις στη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha

 

Untitled12

Οι επιλογές μας από την καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha

Καλό είναι, πάντως, να πάρεις μαζί σου και μερικά παντελόνια, για τις πιο δροσερές βραδιές, αλλά και τις πιο επίσημες, βραδινές εμφανίσεις. Ένα cargo και ένα chino παντελόνι σε αποχρώσεις κλασικές, όπως το μπλε και το ανοιχτό γκρι, θα σε καλύψουν. 

 

Untitled13

Οι επιλογές μας από την καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha

Ό,τι και αν θέλεις να περιλαμβάνει η δική σου hidden oasis, είτε φαντάζεσαι τον εαυτό σου κάτω από εντυπωσιακούς φοίνικες, είτε ξαπλωμένο στην άμμο κάτω από τον ήλιο, το σημαντικό είναι να απολαύσεις το καλοκαίρι σου με το δικό σου ξεχωριστό στυλ, με επιλογές που σε εκφράζουν και σε κάνουν να περιμένεις την επόμενη περιπέτεια. Αν ανυπομονείς, λοιπόν, να ετοιμάσεις τη βαλίτσα των καλοκαιρινών σου «αποδράσεων», ρίξε μία ματιά στην καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha -και θα μας θυμηθείς!

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved