3 μαύρα t-shirts που όλοι οι άντρες φοράνε

Στάνταρ τα έχεις στην ντουλάπα σου...

Αγαπάμε το μαύρο t-shirt. Στο απλοϊκό του χρώμα και την ακόμη πιο μίνιμαλ εμφάνιση, βλέπαμε πάντα έναν πιστό φίλο. Ένα μπλουζάκι για όλες τις ώρες που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει ποτέ. Κάτσαμε και καταγράψαμε τους 3 βασικούς τύπους t-shirt που πρέπει να έχει ένας άντρας στην ντουλάπα του - αν δεν τα έχει ήδη.

Το κλασσικό βαμβακερό

UNIONMADE

Για άραγμα μέσα στο σπίτι, για fredo espresso στο συνοικιακό καφέ παραδίπλα ή έστω και μία χαλαρή βόλτα για ψώνια. Είναι το μπλουζάκι που μας μεγάλωσε και που συνεχίζουμε να το αγαπάμε. Τα πράγματα ωστόσο ζορίζουν όταν αρχίζεις να κάνεις κοιλιά και εκείνο διαμαρτύρεται.

To Pocket Tee

pockettee

Tο t-shirt της εξόδου. Η τίμια επιλογή για εκείνους που θέλουν να φορέσουν κάτι minimal και να το συνδυάσουν με jeans και «σταράκια» ή ακόμη και με βερμούδα. Τις περισσότερες φορές, η τσέπη που βρίσκεται πάνω αριστερά, είναι είτε ραμμένη είτε σχεδιασμένη με πιο σκούρο χρώμα. Σταθερή αξία.

Με το μεγάλο κολάρο

NEED

Πιο στιλάτο, πιο συμπαθητικό από εκείνα με το μεγάλο V, πιο φαρδύ για όσους το ψάχνουν περισσότερο με τη μόδα. Δημιουργήθηκε για να μας στηρίζει σε κάθε στιλιστική τολμηρή απόφαση. Αν και το κολάρο του δεν είναι αγαπημένο όλων, είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για καλοκαίρι – στην περίπτωση που δεν θες να βγάλεις τα μαύρα από πάνω σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved