Έφτασε ο καιρός να διαλέξεις το επόμενο μαγιό σου

Οι συντάκτες του Ratpack πετάνε τα χιλιοχρονίτικα μαγιό της ντουλάπας και επισκέπτονται το Golden Hall για προτάσεις με στυλ και καλοκαιρινή διάθεση!

Είσαι από εκείνους που εν έτει 2023, κοροϊδεύουν την κοπέλα τους για τον αριθμό των μαγιό που διαθέτει, ενώ θεωρείς ότι το μαγιό που σου πήρε η μαμά σου όταν πήγες για πρώτη φορά στην Πάρο μετά τις Πανελλήνιες, αντέχει για ακόμα ένα καλοκαίρι; Σου έχουμε νέα, υπάρχει μια καταπληκτική «χρυσή τομή» μεταξύ των δύο αυτών πρακτικών και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Πριν από όλα όμως, πρέπει να πούμε ότι το μαγιό δεν είναι μόνο αναπόσπαστο μέρος του παραθερισμού για κολύμπι, ηλιοθεραπεία και ρακέτες, αλλά ένα ρούχο που θα σε συνοδεύσει από την παραλία μέχρι και την ταβέρνα ή την απογευματινή σου βόλτα. Κάπως έτσι, όχι μόνο θα αναδείξεις το μοναδικό στυλ σου, χάρη στα ξεχωριστά χρώματα και μοτίβα που θα ανακαλύψεις κάνοντας μία βόλτα στο Golden Hall, αλλά συγχρόνως θα δημιουργήσεις βήμα-βήμα τα πιο στυλάτα outfits για όλες τις ώρες που θα είσαι γύρω από κάποια παραλία.

Ξεκινάμε το «σαφάρι» της αναζήτησης του επόμενου μαγιό από τη Vilebrequin, που όπως και να το κάνουμε, έχει άλλωστε εξειδίκευση σε αυτό το ρούχο. Ανάμεσα λοιπόν, στα έντονα και ιδιαίτερα χρώματα και μοτίβα της, ξεχωρίσαμε τη σειρά που θυμίζει κυκλαδίτικο νησί και ίσως μας φέρει πιο κοντά στον αγαπημένο μας καλοκαιρινό προορισμό, κατά τη διάρκεια των εξορμήσεών μας μέχρι τον Αύγουστο. Η δική μας επιλογή σε μαγιό, αφορούσε αυτό με το κεντημένο πάτερν, που θυμίζει βερμούδα και φοριέται πριν και μετά το μπάνιο.

LPR53313

Vilebrequin, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106891532

Συνώνυμο της ποιότητας είναι η Calvin Klein και επειδή όλοι έχουμε ένα soft spot με τα εσώρουχά της, πήγαμε να ρίξουμε μια ματιά και στα μαγιό της και φυσικά δικαιωθήκαμε. Τι καλύτερο άλλωστε, από τη σειρά με τα μονόχρωμα μαγιό και τη λευκή ταινία στο πλάι, που θυμίζει 90's αθλητικά shorts, κάτι που μάλλον θα εκτιμηθεί και από όσους επιδίδονται σε αθλοπαιδιές δίπλα στο κύμα. 

LPR53412

Calvin Klein, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6823634 

Μιας και πιάσαμε τα αθλήματα, συνεχίσαμε τη δροσερή μας βόλτα στο Golden Hall και συγκεκριμένα στο κατάστημα της αμιγώς αθλητικής Nike. Εκεί, μας περίμενε ένα ακόμα πιο vintage μαγιό που θυμίζει αθλητικά shorts, με το old school logo και το «σκίσιμο» στο τελείωμα της ραφής. Το συνδυάσαμε με ένα casual κοντομάνικο πουκάμισο που του ταίριαζε ιδανικά, σχηματίζοντας ένα athleisure σύνολο για όλες σχεδόν τις ώρες. 

 

LPR53303

Nike,στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2111995374 

Η μεταφορά σε κάποια ειδυλλιακή παραλία δεν σημαίνει ότι χάνουμε και την επαφή μας με την urban culture. Γι' αυτόν τον λόγο, το Sneaker Cage μας περίμενε με μια συλλογή από μαγιό και πετσέτες, που μεταφέρουν την αισθητική της πόλης στην παραλία. Το δίχρωμο μαγιό της Hurley και μια πετσέτα στο ίδιο ύφος, αφήνουν τον surfer μέσα μας να εκφραστεί, ακόμα κι αν προτιμάει να είναι στο beach bar, παρά να διασχίζει τα κύματα.

LPR53321

Sneaker Cage, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2182182475 

Αν το μαγιό είναι το ήμισυ του παντός στις εξορμήσεις μας στις παραλίες, τότε οι σαγιονάρες είναι το άλλο μισό. Η πορεία μας προς το κατάστημα των Havaianas λοιπόν, ήταν μονόδρομος. Εκτός από τις γνωστές 4-1 σαγιονάρες της εταιρείας που έχουμε λατρέψει όλοι, φέτος είχαμε μπροστά μας και μία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα συλλογή με 5-0 σαγιονάρες, τύπου πισίνας. Όπως ήταν επόμενο, το μοντέλο που θυμίζει Miami Vice, κέρδισε την προτίμησή μας.

LPR53241

Havaianas, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106848102 

Με δεδομένο ότι μια πολύωρη επίσκεψη στην παραλία δεν μπορεί να μην έχει και ρακέτες, ένα μαγιό με την υπογραφή της Lacoste, που έχει ταυτιστεί με το τένις όσο καμία άλλη, είναι απαραίτητο. Σε μία ακόμα προσπάθεια να αντισταθούμε στον πειρασμό ενός polo, λοιπόν, το μάτι μας έπεσε σε ένα άκρως καλοκαιρινό και χαλαρό πουκάμισο με μεγάλα καρό που μπορεί να μας συνοδεύσει και στα πρώτα spritz μετά τη δύση του ηλίου, ταιριάζοντας ιδανικά με το μαγιό που επιλέξαμε, σε ροζ απόχρωση.

LPR53278

Lacoste, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106899726

Τι σχέση μπορεί να έχει η Νορβηγία με τις ελληνικές παραλίες; Την εγγύηση της Napapijri, ως ειδικής στα χρηστικά και στυλάτα ρούχα, για όσους αγαπούν τη δράση. Το μαγιό με το μοτίβο με τα μπλε, γαλάζια και άσπρα νερά είναι ιδανικό για να μας θυμίζει ότι ήρθε η στιγμή για μια δροσερή βουτιά, μετά από αρκετή ώρα ηλιοθεραπείας, με τη σημαία της Νορβηγίας στην άκρη να δίνει μια επιπλέον αίσθηση δροσιάς.  

LPR53256

Napapijri, στο Ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106822096

Στη Scotch & Soda που μας έμαθε να μην φοβόμαστε τα χρώματα, ξέραμε από πριν ότι θα δούμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα μαγιό. Τόσο τα βασικά χρώματα, όσο και τα μοτίβα των μαγιό της έχουν αυτή την ανεπιτήδευτη τροπικότητα και παρά την αγάπη για τους κοκοφοίνικες, τελικά την εμπιστοσύνη μας κέρδισε αυτό με τους μικρούς και διακριτικούς surfers που ως σύνολο θυμίζει casual βερμούδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παίξει σε «διπλό ταμπλό», μια ολόκληρη καλοκαιρινή ημέρα δίπλα στη θάλασσα ή και λίγο πιο μακριά από αυτή.    

LPR53357

Scotch & Soda, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106896645

Μπορεί ήδη να πήρες μία πρώτη γεύση από τα μαγιό που θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο, πριν ξεκινήσεις να προσθέτεις τα πιο κομψά και στυλάτα μαγιό της σεζόν στη shopping list σου, ακολούθησε τη συμβουλή μας και πάρε λίγη έμπνευση κάνοντας σήμερα κιόλας την εγγραφή σου στο νέο site του Golden Hall, ώστε να ανακαλύψεις τις νέες αφίξεις των αγαπημένων σου καταστημάτων!

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved