Η νέα συλλογή Iso-Chill της Under Armour θα σε εκπλήξει!

Με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις που θα λειτουργήσουν προς όφελος του σώματος και του ασκούμενου στη διάρκεια της προπόνησης, η ομάδα ανάπτυξης προϊόντος της Under Armour παρουσιάζει τη νέα και εξελιγμένη σειρά τεχνικών ρούχων Iso-Chill.

Ποιος από εμάς δε θα ήθελε να προπονείται με ένα μπλουζάκι που θα τον προστατεύει από τα καιρικά φαινόμενα, θα τον κρατά δροσερό και άνετο; Ένα τεχνολογικό μπλουζάκι που θα κρατά μακριά τις δυσάρεστες οσμές από το σώμα;

Η σειρά τεχνικών ρούχων Iso-Chill έχει δημιουργηθεί γι’ αυτό ακριβώς το σκοπό. Το ύφασμα τεχνολογίας Iso-Chill είναι κατασκευασμένο από ένα αποκλειστικό νήμα που κυριολεκτικά απομακρύνει τη θερμότητα από το σώμα με τον ίδιο τρόπο που ο πάγος τραβάει τη θερμότητα από τα υγρά. Το αποτέλεσμα είναι μια στιγμιαία αίσθηση δροσιάς που πρέπει να γίνει αισθητή για να γίνει πιστευτή –‘’σαν να τυλίγεσαι με τη δροσερή πλευρά του μαξιλαριού σου’’ και διαρκεί όλη μέρα. 

 

Screenshot 2023 05 17 at 4.05.11 PM

 

Τα ρούχα τεχνολογίας Iso-Chill χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά ελαφριά και αναπνεύσιμα τεχνολογικά υλικά ενώ οι ιδιότητες τους απομακρύνουν την υγρασία κρατώντας το δέρμα στεγνό και άνετο. Ωστόσο δεν είναι μόνο οι επιδόσεις που κάνουν τη σειρά Iso-Chill ξεχωριστή – το design και οι μοναδικές γραμμές προσφέρουν ένα ξεχωριστό ύφος και στυλ στα items της συλλογής.

 

Screenshot 2023 05 17 at 4.05.25 PM

 

Σχεδιασμένα με κομψές γραμμές και μοντέρνα αισθητική τόσο για τον άνδρα όσο και για τη γυναίκα ξεχωρίζουν κάθε στιγμή της ημέρας  – είτε στο γυμναστήριο είτε στην καθημερινή ρουτίνα.  

 

Screenshot 2023 05 17 at 4.05.37 PM

 

Η κορυφαία συλλογή της Under Armour έχει ήδη γίνει μια must-have σε όλους όσους ψάχνουν έξυπνες λύσεις στο ρούχο που συνδυάζουν αρμονικά performance και κομψό σχεδιασμό. 

Ανακαλύψτε τη σειρά Iso-chill στο δίκτυο καταστημάτων Under Armour, online και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα. ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved