9 ανδρικά ρούχα και στιλ που απεχθάνονται οι γυναίκες

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά: Μπλούζες με βαθύ V.

Υπάρχουν ρούχα που δεν αντέχουν να βλέπουν οι γυναίκες φορεμένα στους άντρες; Υπάρχουν, όπως υπάρχουν αντίστοιχα και για τους άνδρες ρούχα, αξεσουάρ, μακιγιάζ, που δεν θέλουν να βλέπουν στις γυναίκες. Πόσες φορές έχουμε ακούσει σχόλια για τις ψεύτικες βλεφαρίδες, τα εξτένσιον στα μαλλιά, τα νύχια, τα ρούχα με παγιέτες και πάει λέγοντας; Αν και βέβαια δεν είμαι και πολύ σίγουρη, πως τα παραπάνω είναι απόλυτα ειλικρινή ή αν απλά λέγονται για εντυπωσιασμό. Όπως και να έχει, ας πάρουμε αυτή τη φορά τα πράγματα από την άλλη πλευρά. Ποια φαίνεται να είναι τα ρούχα, τα αξεσουάρ και γενικότερα στιλ που δεν αρέσουν στις γυναίκες;

1.Tα πολύ στενά ρούχα
Πολύ στενά παντελόνια και υπερβολικά στενές μπλούζες. Γενικά, τα πολύ στενά παντελόνια δεν κολακεύουν τους άντρες ιδιαίτερα, όπως αντίστοιχα και τα πολύ στενά μπλουζάκια. Μάλιστα, θα έλεγα πως αυτή είναι μια συνήθεια που αρέσει πιο πολύ στους γυμναστηριακούς για να τονίσουν περισσότερο το σώμα τους.

2.Μπλούζες με V λαιμόκοψη 
Είναι αυτές οι μπλούζες που αρέσουν σε αρκετούς άνδρες για διάφορους λόγους. Ας πούμε κάποιοι έχουν τατουάζ λίγο πιο κάτω από το λαιμό, οπότε θέλουν κάπως να το δείξουν και αυτό. Εντάξει, εξυπηρετεί βέβαια.

 3.Δερμάτινα παντελόνια
Δεν θα μπορούσα να μη σκεφτώ τον Ross από τα Φιλαράκια, όπου σε ένα από τα επεισόδια και τι δεν πέρασε με ένα δερμάτινο παντελόνι που είχε φορέσει. Βέβαια, ένα δερμάτινο μπουφάν πάντα μετράει, αλλά και πάνω και κάτω παραπάει.

4.Υπερβολική κολόνια
Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του σαγηνευτικού αρώματος και του να λιποθυμάς από την υπερβολική κολόνια. Χρειάζεται απλά μέτρο.

 

5.Γυαλιά ηλίου μέσα στη νύχτα
Για ποιον λόγο να συμβαίνει αυτό; Γιατί κάποιος να φοράει γυαλιά ηλίου το βράδυ; Συμβαίνει όμως και μάλλον οι λόγοι αποδίδονται στο στιλ, αλλά οκ νομίζω πως αν δεν είσαι τράπερ δεν συντρέχει λόγος να τα φοράς μέρα-νύχτα.

Ανδρική Μόδα: Τα ρούχα που κάθε γυναίκα θέλει να βλέπει πάνω σου

6.Πουκάμισα με κοντά μανίκια
Το έχω ακούσει από πολλές γυναίκες και σε μεγαλύτερες ηλικίες πως τα πουκάμισα με τα κοντά μανίκια δεν είναι καθόλου ωραία και ότι είναι παλιομοδίτικα. Προσωπικά, not a big deal, αλλά εντάξει καταλαβαίνω το γιατί δεν αρέσει.

7.Παντελόνια με γυρισμένα ρεβέρ
Συμβαίνει συχνά, το βλέπουμε συχνά, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Μπορείς απλά να προσαρμόσεις το παντελόνι σου στα δικά σου μέτρα, γιατί αλλιώς θα μοιάζεις περισσότερο με έφηβο που πήρε παντελόνι σε μεγαλύτερο νούμερο για να του κάνει και του χρόνου. 

8.Τα πολλα αξεσουάρ
Ναι, συμβαίνει και στους άντρες η τάση προς τον μαξιμαλισμό. Φυσικά, το να φοράει κάποιος ένα ρολόι ή ένα βραχιόλι, προσδίδει στο στιλ του, όμως με μέτρο.

 9.Εμπριμέ πουκάμισα
Και σε περίπτωση που δεν είναι απόλυτα κατανοητό πρόκειται για εκείνα τα πολύχρωμα πουκάμισα που πολλές φορές έχουν τη μισή φρουτιέρα πάνω τους όπως ανανάδες.

 

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved