associated press Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις να σηκώνεις σωστά τα μανίκια σου;

Ένας οδηγός για να τα σηκώνεις σωστά σε κάθε περίσταση.

Μπορεί να σου φαίνεται λεπτομέρεια αλλά το μανίκι και το πώς θα το σηκώνεις παίζει μεγάλο ρόλο στο ντύσιμό σου. Έχει την ικανότητα να διατηρήσει ένα επίπεδο επισημότητας σε πιο ζεστό καιρό ή να το κάνει πιο business casual. Αυτή η απλή τέχνη κάνει μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή σου και στα κοινωνικά μηνύματα που στέλνεις. Άσε που μπορεί να κάνει τα χέρια σου να φαίνονται μεγαλύτερα.

Τι σημαίνει όταν ένας άνδρας σηκώνει τα μανίκια του;

Ιστορικά οι άνδρες σήκωναν τα μανίκια του πουκαμίσου τους ως προετοιμασία για δουλειά (ή περιστασιακό καυγά) επειδή τα ρούχα ήταν ακριβά και δεν ήθελαν να τα χαλάσουν. Παρατήρησε οποιαδήποτε παλιά ταινία western και τσέκαρε πώς οι άνδρες αφιερώνουν αυτήν την στιγμή ώστε να διπλώσουν τα μανίκια τους πριν ρίξουν μια γροθιά. Επίσης οι άνδρες σήκωναν τα μανίκια στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας καθώς πήγαιναν για ένα ποτό.

 

 

7 φθινοπωρινά πουκαμισάκια για όλες τις ώρες

Στον σύγχρονο κόσμο, η πράξη του σηκωμένου μανικιού έχει εξελιχθεί σε statement.

Ο τρόπος που σηκώνεις τα μανίκια σημαίνει:

  1. Πώς θέλεις να δροσιστείς όταν ζεσταίνει ο καιρός και το σηκωμένο μανίκι επιτρέπει στον αέρα να ρέει απευθείας πάνω στο δέρμα σου.
  2. Πώς προετοιμάζεσαι για σωματική εργασία. Τα σηκωμένα μανίκια είναι το παγκόσμιο σύμβολο που δείχνει ότι οι άνδρες ρίχνονται στη δουλειά.
  3. Μία χαλαρή στάση στο τέλος μιας σκληρής δουλειάς.

Ενώ κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος σωστός τρόπος για να σηκώσεις τα μανίκια του πουκαμίσου, παρακάτω θα δεις διάφορες μεθόδους και ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι αποτελεί την κατάλληλη.

Πρέπει το μανίκι να σταματήσει πάνω ή κάτω από τον αγκώνα;

Η απλή απάντηση είναι: πάνω από τον αγκώνα αν πρόκειται να κάνεις δουλειά και κάτω από τον αγκώνα αν θέλεις να δροσιστείς.

Παρακάτω οι 5 τρόποι για να το κάνεις σωστά:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved