Netflix Αυτά που δεν πρέπει να φοράει ποτέ ένας άνδρας στο γραφείο

Δεν είμαστε υπέρ του αυστηρού dress code, αλλά αυτά καλό είναι να τα αποφεύγεις.

Κανείς δε θα σε ρωτήσει τι έφαγες, αλλά θα δει πώς ντύθηκες. Μπορεί στο τάπερ που παίρνεις στο γραφείο να έχεις γεμιστά αλλά η πλειοψηφία δε θα το μάθει. Άπαντες, ωστόσο, θα παρατηρήσουν τα ρούχα που έβαλες και αν θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση, τότε οφείλεις να ακολουθήσεις τους παρακάτω κανόνες.

Τσαλακωμένα ρούχα

Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να φοράς βρόμικα ή λεκιασμένα ρούχα στο γραφείο. Ωστόσο ένα ασιδέρωτο μπλουζάκι ή πουκάμισο κάνει την ίδια λάθος εντύπωση. Τα απεριποίητα ρούχα μπορούν να δώσουν την εντύπωση ότι δεν μπορείς να χειριστείς τα λεπτότερα σημεία της εμφάνισής σου, δεν είσαι προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια και δεν είσαι καλός στη διαχείριση του χρόνου.

 

 

Υπερβολικά casual ρούχα

Όχι δεν χρειάζεται να πηγαίνεις στο γραφείο με σμόκιν. Ένα τζιν και ένα polo μπλουζάκι είναι μια χαρά, αλλά σε καμία περίπτωση κάτι πιο απλό. Αθλητικές φόρμες, φανελάκια, παπούτσια γυμναστικής και ρούχα παραλίας όπως σανδάλια, σαγιονάρες και χαβανέζικα πουκάμισα είναι απαγορευτικά.

Υπερβολικό άρωμα

Ένα πρωινό ντους, ένα καλό αφρόλουτρο και ένα απαλό άρωμα είναι μια χαρά επιλογές ώστε να πας στο γραφείο. Δεν χρειάζεται να πασαλειφτείς γιατί προκαλεί δυσαρέσκεια μέχρι και ναυτία στους γύρω σου.

 

 

Φανταχτερά ρούχα και αξεσουάρ

Το γραφείο δεν είναι πασαρέλα. Σκισμένα ή στενά τζιν, πολύχρωμα φανταχτερά ρούχα, χαϊμαλιά και κοσμήματα δεν είναι επιλογές που θα εκτιμηθούν. Κράτησέ τα για την απογευματινή βόλτα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved