H Girard-Perregaux ντύνεται στα χρώματα της Aston Martin

Είναι κεραμικά και british racing green και δεν μοιάζουν με καμία άλλη συνεργασία.

Πόσος χώρος υπάρχει για μία ακόμα σύμπραξη αυτοκινητοβιομηχανίας και ωρολογοποιίας; Από ότι φαίνεται ανεξάντλητος και ευτυχως δεν περιορίζεται σε διαφορετικά χρώματα καντράν και λογότυπα. Το Girard-Perregaux Laureato που παρουσιάστηκε πρόσφατα σε συνεργασία με την Aston Martin είναι μια τέτοια συνεργασία που ξεφεύγει από τα στενά όρια του καντράν και του λογότυπου που προαναφέραμε.

Μια ανέλπιστη συνεργασία της Aston Martin που δεν περιλαμβάνει ρολόγια και αυτοκίνητα

Ξεκινώντας από αυτά που δεν φαίνονται, γιατι σε αυτό το ρολόι τα περισσότερα φαίνονται, το πράσινο Laureato είναι το πρώτο της σειράς που χρησιμοποιεί κεραμικό υλικό κατασκευής, το οποίο έχει δεχτεί ειδική επεξεργασία για να αποκτήσει την κλασική απόχρωση της Aston Martin. Μια εντυπωσιακή απόχρωση που καλύπτει όλο το ρολόι, ακόμα και το μπρασελέ σε ένα σχεδόν μονοχρωματικό αποτέλεσμα. 

 

 

H κάσα του είναι διαθέσιμη σε δύο μεγέθη, 42 και 38 χιλιοστά, και παρά το ότι είναι ένα προϊόν συνεργασίας με αυτοκινητοβιομηχανία, αντιστάθηκε στον μονόδρομο του χρονογράφου, όντας ένα αθλητικό dress watch. Στο καντράν, που ακολουθεί την ίδια χρωματική οδό, φιλοξενεί ένα πάτερν που θυμίζει το καπιτονέ των καθισμάτων της Aston Martin, αλλά και το λογότυπο της εταιρείας που είχε τη δεκαετία του ‘20. 

Και τα δύο Laureato έχουν in house μηχανισμούς της G-P, και η παραγωγή τους θα είναι περιορισμένη, 388 κομμάτια για το μεγάλο και 188 για το μικρό που προορίζεται κυρίως για την αγορά της Ασίας. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved