Pexels Αργά ή γρήγορα η ζωή θα σου μάθει αυτούς τους στυλιστικούς κανόνες

Κάποια πράγματα τα μαθαίνεις πιο αργά στη ζωή αλλά ακόμη κι έτσι είναι κάτι καλό.

Είναι κάποιοι άντρες που το κάνουν να φαίνεται παιχνιδάκι. Για εκείνους είναι τόσο εύκολο να ντύνονται «στην πένα» κάθε φορά που ξεμυτίζουν από το σπίτι τους - λες και έχουν κάποιον στιλίστα κρυμμένο στη ντουλάπα τους - όσο για σένα να φορέσεις μια φόρμα και ένα t-shirt και έξω από την πόρτα. Σου δίνουν την εντύπωση ότι γνωρίζουν πολύ καλά τι τους «πάει» και τι όχι και η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Απεναντίας, εσύ παλεύεις να καταλάβεις, κοιτώντας σε στον καθρέπτη, αν το πουκάμισο που φοράς ταιριάζει με την γραβάτα που κρατάς στο χέρι.

 

 
 

Πρέπει άμεσα να βάλεις μερικά casual παντελόνια στην ντουλάπα σου

Η αντρική γκαρνταρόμπα είναι απύθμενα ομοιόμορφη και ιδιαιτέρως φτωχή σε επιλογές, συγκρινόμενη πάντα με την αφθονία, την υπερεπάρκεια και την υπερπληθώρα των στιλ για το άλλο φύλο. Κι έτσι φοράς ό,τι πέσει στο χέρι σου ή ό,τι έχει ξεμείνει ακόμα και από την πρώτη νιότη. Άντε και μια μοδάτη ζώνη και ξένοιασες.

«Όσο ζεις, μαθαίνεις», λέει το ρητό. Και όσο μαθαίνεις, γίνεσαι καλύτερος, θα προσθέσουμε εμείς. Σε όλα τα επίπεδα, από την επαγγελματική μέχρι και την προσωπική σου ζωή. Ακόμη και όσον αφορά στην αίσθηση του στυλ που έχεις, τις ενδυματολογικές επιλογές που κάνεις και κατ' επέκταση τη γοητεία που εκπέμπεις.

 

 
 

Στο παρόν άρθρο θα ασχοληθούμε με το κομμάτι του στυλ για να σου αποκαλύψουμε όλες εκείνες τις αλήθειες γύρω από τη μόδα και τον τρόπο ένδυσης που αργά ή γρήγορα θα σου μάθει η ζωή. Δώδεκα (κοινά) μυστικά που πρέπει να ανακαλύψεις, τα οποία αποτελούν τον δωδεκάλογο του καλού στυλ και της αναβάθμισης της συνολικής σου εικόνας.

Δες εδώ για να μάθεις επιτέλους να ντύνεσαι με στυλ αλλά και με μέτρο:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved