Πώς θα κάνεις upgrade στην γκαρνταρόμπα σου για να υποδεχτείς κομψός την άνοιξη

Περπατήσαμε στα αγαπημένα μας καταστήματα στο Golden Hall και βρήκαμε τα must-have ρούχα και αξεσουάρ, που θα αναδείξουν το ανοιξιάτικο look μας.

Ήρθε η στιγμή να σταματήσει επιτέλους ο μύθος ότι οι άντρες δεν πηγαίνουν τακτικά για ψώνια. Διότι, όχι μόνο το shopping είναι στις προτεραιότητές τους, αλλά γνωρίζουν και ακριβώς τι χρειάζονται για να ανανεώσουν το στυλ τους. Ο λόγος είναι πως ξέρουν τόσο τις ανάγκες τους, όσο και ποια είναι τα items που τους λείπουν, για να είναι πάντα κομψοί.

Αυτό ωστόσο, που χρειάζεται την προσοχή μας αυτήν την εποχή, είναι πως η άνοιξη έχει τον δικό της ξεχωριστό, στυλιστικό «κώδικα». Η άνοιξη πέραν του ότι είναι από τις ομορφότερες εποχές, έχει και από τους ωραιότερους χρωματικούς συνδυασμούς που μπορούν να τραβήξουν ακόμη και τους πιο διστακτικούς στην ανανέωση του στυλ.

Στο Golden Hall θα εντοπίσουμε όλα εκείνα που θα χρειαστούμε φέτος για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας εύκολα και αποτελεσματικά, μιας και εμείς οι άντρες, όχι μόνο αγαπάμε τα ψώνια, αλλά έχουμε και πολύ καλό γούστο.

Το μόνο σίγουρο για την άνοιξη, είναι οι πρωτοφανείς εναλλαγές του καιρού. Όμως, έχουμε μάθει πια και ξέρουμε καλά πως το puffer είναι «φίλος» μας και μας έχει τη λύση. Πρόκειται για ένα πανωφόρι, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς μπορεί να συνδυαστεί τόσο με t-shirts όσο και με πουκάμισα.

Golden Hall 05

Hugo Boss, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211-1814280

Μάλιστα, από τις επιλογές μας, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα κομψό και υψηλής ποιότητας backpack για τις all day long εμφανίσεις μας, από το κατάστημα Hugo Boss.

Golden Hall 07

Hugo Boss, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211-1814280

Κι όπως κάθε εποχή, έτσι και τη φετινή άνοιξη, θα υπάρχουν εκείνες οι ημέρες, για τις λίγο πιο preppy εμφανίσεις, τα εταιρικά πάρτι ή τα βαφτίσια του παιδιού ενός φίλου. Η ανοιξιάτικη κολεξιόν στο κατάστημα Vardas για ακόμη μια φορά θα μας βγάλει από τη δύσκολη θέση, θυμίζοντάς μας πόσο σημαντικός είναι ο συνδυασμός σακάκι-παπούτσι.

 Golden Hall 14

Vardas, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106835863

Εκτός από το ότι κάθε άντρας χρειάζεται ένα navy σακάκι στην ντουλάπα του, ο καιρός επιτρέπει πλέον και τα suede παπούτσια –τα οποία φοριούνται κυριολεκτικά με τα πάντα. Άλλωστε, το γεγονός ότι η πρώτη καλή εντύπωση ενός άντρα ξεκινάει από το παπούτσι, είναι μία στυλιστική αλήθεια ευρέως αποδεκτή.

 Golden Hall 20

Vardas, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106835863

Κάπου εδώ, το μυαλό μας πηγαίνει στο πιο stylish πουκάμισο. Ας μην ποντάρουμε όμως μόνο σε all time classic επιλογές. Διότι, μπορεί να αγαπάμε από πάντα και για πάντα τα κλασσικά πουκάμισα, αλλά αυτήν την άνοιξη, αξίζει να δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση σε κάτι ακόμη πιο fun και ανοιξιάτικο που θα βρούμε στο κατάστημα Oxford Company και θα ταιριάξει ιδανικά με τα chinos και τα jeans μας

Golden Hall 29

Oxford Company, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106894551

Και επειδή, μιλήσαμε για απότομες ψύχρες και πιο outing εμφανίσεις, αυτό εδώ το suede jacket από το κατάστημα Oxford Company είναι αναμφίβολα από τα ωραιότερα items που βρήκαμε και μας θύμισε επιτέλους κάτι από 70’s.

Golden Hall 28

Oxford Company, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106894551

Η άνοιξη θέλει πιο ανοιχτά χρώματα και στις αντρικές εμφανίσεις. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, από κάτω προς τα πάνω και συγκεκριμένα από το παπούτσι που θα επιλέξουμε, μιας και η μόδα επιτάσσει να αφήσουμε πίσω μας τα σκουρόχρωμα υποδήματα και να επιλέξουμε κάτι κομψό και χαρούμενο. Εμείς το βρήκαμε στο κατάστημα Zegna, χάρη σε αυτό το εξαιρετικό leisure παπούτσι σε κεραμιδί απόχρωση

Golden Hall 33

Zegna, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838227

Παράλληλα, ξεχωρίσαμε και το συγκεκριμένο jacket σε aqua χρωματισμό, ιδανικό για όλες τις ώρες. Ναι, αυτήν την άνοιξη, το χρώμα θα γίνει το «μυστικό» κάθε επιτυχημένης εμφάνισης, μιας και θα αναδείξει μοναδικά το στυλ μας.

Golden Hall 37

Zegna, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838227

Πριν το καταλάβουμε καλά-καλά, θα έχουμε βγει στις παραλίες. Όχι, δεν είναι για όλους νωρίς. Και ίσως οι πιο διστακτικοί να φοβούνται τον Μάρτιο, αλλά ο Απρίλης που κοντοζυγώνει, θα είναι ό,τι πρέπει για τις πρώτες βουτιές μας. Και κάπου εδώ, είναι τα μαγιό της Vilebrequin, που κάνουν τη διαφορά με ανατρεπτικά και ξεχωριστά σχέδια.

Picture21

Vilebrequin, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106891532

Αν μπορούσαμε να δώσουμε μία συμβουλή λοιπόν, θα ήταν να ταιριάξουμε το μαγιό μας με ένα t-shirt ή ένα πουκάμισο που να φωνάζει «ας έρθει πιο γρήγορα το καλοκαίρι» και κάπως έτσι το look της παραλίας θα είναι έτοιμο. Γιατί εδώ είμαστε Ελλάδα και ξέρουμε από βουτιές.

Golden Hall 40

Vilebrequin, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106891532

Κάθε γνήσιος gentleman γνωρίζει πως το κοστούμι πρέπει να έχει χαρακτήρα. Μπορεί το κλασσικό μαύρο σακάκι να είναι must επιλογή, ωστόσο ο ανοιξιάτικος καιρός θέλει χρώματα και κοστούμια υψηλής ποιότητας, για να αντέξουν στον χρόνο. Αυτό το εξαιρετικό ριγέ σακάκι, που συνδυάζεται τόσο με πουκάμισο όσο και με t-shirt, είναι ακριβώς αυτό που είχαμε στο μυαλό μας και θα το βρούμε στο κατάστημα Brooks Brothers.

Golden Hall 50

Brooks Brothers, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 1814380

Και εάν η ρίγα είναι κάτι που δεν είχαν μέχρι σήμερα οι εμφανίσεις μας, ένα είναι το σίγουρο: Αυτήν την άνοιξη θα τη λατρέψουμε, διότι έχουμε την καλύτερη πρόταση, που θυμίζει ιταλική sprezzatura.

Golden Hall 55

Brooks Brothers, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 1814380

Φυσικά, η άνοιξη φέρνει στο πέρασμά της ταξίδια και αποδράσεις εκτός πόλης. Και ναι, ο εξοπλισμός είναι απαραίτητος για να μπορέσουμε να απολαύσουμε τις εξορμήσεις μας, είτε είναι για προσωπική ευχαρίστηση, είτε για επαγγελματικούς λόγους. Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι το πιο in fashion αντρικό αξεσουάρ, που δεν είναι άλλο από ένα κομψό backpack για το tablet ή το laptop μας. Γιατί το στυλ δεν είναι μόνο στα ρούχα. Θα το βρούμε στο κατάστημα Tumi.

Golden Hall 57

Tumi, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106829686

Για το τέλος, αφήσαμε την πιο εύχρηστη βαλίτσα, στο σωστό μέγεθος, με τις κατάλληλης διαστάσεις και ειδική θήκη για κοστούμι, πουκάμισα ή άλλα ρούχα που δεν θέλουμε να τσαλακωθούν, έτσι ώστε να μας βγάζουν ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση.

Golden Hall 61

Tumi, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106829686

Προφανώς και τα ψώνια ανοίγουν την όρεξη και το Δε Μιτ Μπόιζ που φέρνει την υπογραφή του executive chef Τάσου Γιαννόπουλου, είναι ξεκάθαρα το μέρος που θέλουμε να ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε τα μοναδικά του πιάτα – και πόσο μάλιστα όταν η νέα πρόταση του Golden Hall έχει την φιλοσοφία του ελληνικού ψητοπωλείου στο DNA της.

 

Meet Boys 07

Δε Μιτ Μπόιζ, στον 2ο όροφο του Golden Hall, Τηλ.: 2106819500

Ξέρετε όμως που βρίσκεται η διαφορά; Στην πρώτη ύλη. Εξαιρετικά κρεατικά με μαεστρία στο ψήσιμο που είναι ουσιαστικά αυτό που κάνει την όλη διαφορά. Για εμάς που δηλώνουμε φανς του κρέατος, από την πρώτη μπουκιά καταλάβαμε την υπεροχή της γεύσης του. Στο λουκάνικο, στην τραγανή πατάτα, στα ζουμερά καλαμάκια μας. Το Δε Μιτ Μπόιζ δίνει αξία στις πρώτες ύλες και αποτελεί ιδανικό γευστικό προορισμό για όποιον δηλώνει λάτρης του παραδοσιακού και πόσο μάλλον όταν μία απίθανη επίσκεψη στα Golden Hall σου ανοίγει την όρεξη!

Εάν δεν βλέπεις και εσύ την ώρα να ανανεώσεις την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου, τότε αρκεί μία βόλτα στο αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο όλων. Εκεί, που θα κάνεις level up στις everyday εμφανίσεις σου, με τα πιο κομψά και στυλάτα ρούχα και αξεσουάρ της σεζόν. Αν χρειάζεσαι περισσότερη έμπνευση για τα ανοιξιάτικα outfits σου, αρκεί να κάνεις σήμερα κιόλας την εγγραφή σου στο νέο site του Golden Hall!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved