pexels Τα ρούχα που σε κάνουν να δείχνεις πολύ πιο μεγάλος από την ηλικία σου

Σταμάτα να ντύνεσαι λες και είσαι 80 χρονών.

Το ξέρω είναι δύσκολο να μην επηρεάζεσαι από τον περίγυρο σου. Είτε είσαι νέος και ντύνεσαι σαν γέρος είτε είσαι γέρος και ντύνεσαι σαν νέος, το εφέ είναι το ίδιο: Δεν θα δείχνεις σωστά την ηλικία σου και αυτό δεν είναι καλό. Το να είσαι 50 χρονών και να ντύνεσαι σαν γυμνασιόπαιδο μάλλον μόνο χειρότερα θα κάνει τα πράγματα, κι αν είσαι ακόμη φοιτητής και ντύνεσαι σαν 80 χρονών, πάλι δεν νομίζω να λειτουργήσει.

Αν δεις ένα παιδί δέκα χρονών να κυκλοφορεί με κουστούμι, μάλλον θα σκεφτείς ότι το έντυσαν οι γονείς του για κάτι πολύ συγκεκριμένο ή του άρεσε η στολή από τις απόκριες. Δεν είναι ότι το αγόρι είναι κακοντυμένο, απλά δεν συμβαδίζει αυτό το στυλ με την ηλικία του. Οι περιπτώσεις που ένας άνδρας ντύνεται αντισυμβατικά με την ηλικία του, συνήθως προκαλούν αρκετά αρνητικά σχόλια και υποθέτω, δεν θέλεις να είσαι ένας από αυτούς.

 

 
 

Πώς θα κρατήσεις το κουστούμι σου καινούριο για μια ζωή

Υπάρχουν κάποια σημαντικά σημεία που πρέπει να γνωρίζεις αν θέλεις πάντα να ντύνεσαι όπως λέει η ηλικία σου. Αν τηρήσεις όλα αυτά τα σημεία τότε δεν πρόκειται ποτέ να έχεις πρόβλημα με το ντύσιμο. Δεν έχει να κάνει με το vintage αλλά δεν έχει να κάνει και με τη μόδα, έχει να κάνει πόσο λογικός είσαι και πόσο ακραίος μπορεί να γίνεις μόνο και μόνο για να δείχνεις νέος. Εκεί κάπου όλοι μας μπερδευόμαστε και προσπαθώντας να είμαστε μέσα στη μόδα, γινόμαστε εντελώς ρόμπα.

 

 
 

Τα καλοκαιρινά κουστούμια θα βάλουν κομψότητα στις διακοπές σου

Την ίδια στιγμή βλέποντας ένα παιδί που ντύνεται διαρκώς σαν τον πατέρα του, τότε δεν υπάρχει περίπτωση οι συνομήλικοι του να μην τον κοροϊδέψουν. Όποιος ντύνεται εκτός της ηλικίας του σίγουρα θα πρέπει να ανεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια από τους γύρω του. Αν θέλεις λοιπόν να το αποφύγεις αυτό θα πρέπει να ξέρεις τι να κάνεις (και τι να μην κάνεις) αναφορικά με τα ρούχα σου και τον τρόπο που τα φοράς. Μην ξεχνάς πως μπορείς να φορέσεις ένα ρούχο που θα φόραγε ένας έφηβος, με τέτοιο τρόπο που να μην φαίνεσαι γελοίος. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν το θέμα είναι πως φοράς τα ρούχα, ό,τι ρούχο και να είναι αυτό.

Δες εδώ μερικές συμβουλές που μπορεί να σε σώσουν από τον εξευτελισμό:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved