O Pedro Pascal φέρνει το στυλ του lumbersexual κατευθείαν από το τέλος του κόσμου

Αν σου αρέσουν τα καρό πουκάμισα, τα τσεκούρια και το μούσι τότε πρέπει να το διαβάσεις.

Το είχαμε κάπως υποψιαστεί πως το στυλ του ξυλοκόπου θα έρθει και πάλι στη μόδα, αν τελικά ποτέ έφυγε. Ο Pedro Pascal είναι ο internet daddy που τώρα σπάει όλα τα ταμεία και δίνει έναν λόγο για να επαναπροσδιορίσουμε το στυλ μας. Η αυγή του dadcore είναι εδώ κι εμείς πρέπει να την αγκαλιάσουμε άμεσα, αν θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για μία επίθεση από ζόμπι ή έστω άλλη μία πανδημία που θα φέρει τα πάνω κάτω. Το στυλ του Pedro Pascal στην σειρά The Last Of Us είναι απαράμιλλο και θέλουμε να το οικειοποιηθούμε άμεσα. Τώρα πρέπει όμως να αναλύσουμε ακριβώς για τι στυλ μιλάμε εδώ. Είναι lumbersexual, είναι dadcore, είναι απλά άλλη μία περαστική μόδα; Δεν ξέρουμε ακριβώς. Θέλουμε να την κάνουμε δική μας; Θέλουμε να την βάλουμε στη ντουλάπα μας; Χωρίς ανάλυση όμως δεν γίνεται να ξέρουμε.

 

 
 

Το waxed jacket του Pedro Pascal στο The Last Of Us ανεβάζει την αδρεναλίνη

Έχουμε από παλιά το MILF, τώρα έχουμε και το DILF (όχι δεν θα εξηγήσουμε τι είναι, ας προσέχατε), και το να είσαι DILF μπορεί να σε βάλει σε ένα σύμπαν που ίσως να μην είχες φανταστεί πως θα έμπαινες ποτέ. Ναι μετά τα 40 ο Pedro Pascal πολύ εύκολα μπορεί να γίνει το είδωλο σου ενδυματολογικά αλλά και στυλιστικά γενικότερα. Καρό πουκάμισα, μούσι, τζην, στρατιωτικά χακί jacket, βλέμμα Alpha male. Όλα αυτά μπαίνουν στο στυλ σου πολύ γρήγορα αν θέλεις, μία επίσκεψη σε ένα μαγαζί με ρούχα χρειάζεται, πρέπει όμως να είσαι σε θέση να το στηρίξεις και σαν χαρακτήρας.

Το lumbersexual σε θέλει πολύ ανδροπρεπή, λιγομίλητο, με ατημέλητα μαλλιά, αθλητικά παπούτσια, βαριά χρώματα του κυπαρισσιού και του χώματος, όχι φανταχτερά χρώματα, και όχι πολλά λόγια, καθόλου ξύρισμα και μία συμπεριφορά ουσιαστική, λίγα λόγια και σταράτα. Το lumbersexual είναι η φυσική συνέχεια του Game Of Thrones μεσαιωνικού σκληρού στυλ, είναι η συνέχεια του διαστημικού The Mandalorian, εσύ όμως μπορείς να τα συνδυάσεις όλα αυτά σε ένα look.

 

 
 

 

Μπορείς να φορέσεις sneakers, μαζί με στρατιωτικό μονόχρωμο τζάκετ, ένα ωραίο βαμβακερό πουκάμισο εργασίας και φυσικά ποτέ μα ποτέ ξυρισμένος. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς την στοιχειώδη περιποίηση στο μούσι σου για να μην μοιάζεις με παπά.

Εδώ μπορείς να βρεις μερικές ιδέες για το πως θα δείχνεις lumbersexual:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved