Το waxed jacket του Pedro Pascal στο The Last Of Us ανεβάζει την αδρεναλίνη

Ανακαλύψαμε ακριβώς που μπορείς να το βρεις και πολλούς λόγους να το φορέσεις.

Όλοι μιλάνε με διθυραμβικές κριτικές για τη νέα σειρά του HBO η οποία είναι εμπνευσμένη από το video game The Last Of Us. Μία post apocalyptic Αμερική γεμάτη με ζόμπι ίσως να μην ακούγεται και κάτι πολύ πρωτότυπο, η συγκεκριμένη σειρά όμως έχει κάτι το ξεχωριστό. Τουλάχιστον έτσι λένε όλοι μέχρι στιγμής. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να μπεις στην ιστορία, όταν όμως είσαι μέσα στον σκοτεινό κόσμο της σειράς, λένε, πως δεν μπορείς να ξεκολλήσεις. Είναι όντως τόσο καλό όσο ήταν το παιχνίδι; Κι εκεί που έχεις μπει για τα καλά στη μάχη για τα ζόμπι, σκάει ο Pedro Pascal και σου μπαίνει στο μάτι με το waxed trucker jacket του, και μάλιστα σε χρώμα κυπαρισσί, χρώμα που όλοι οι άντρες λατρεύουμε.

Συγκινείσαι και εσύ με το επετειακό επεισόδιο των Power Rangers;

 
 

Ποιος ξέρει; Ίσως πίσω από έναν άνδρα να κρύβεται πάντα ένας εκκολαπτόμενος στρατιώτης του καλού. Αλλά ας συγκεντρωθούμε λίγο. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε το θέμα μας είναι αυτό το συγκεκριμένο μπουφάν, που απλά τα σπάει.

Είναι γνωστό πως άντρας και καλό waxed jacket πάνε πολύ μαζί, έτσι είπαμε να του δώσουμε λίγο ακόμη σημασία, μία ευκαιρία να το αγαπήσουμε και να το βάλουμε στη ντουλάπα μας, όπως τόσα και τόσα memorabillia ποπ κουλτούρας. Αν το σκεφτείς, η μισή σου ντουλάπα είναι ένα wannabe ποπ είδωλο, κι αυτό δεν είναι κακό. Άλλωστε από κάπου πρέπει κανείς να ξεκινήσει για να αποκτήσει το δικό του στυλ τελικά.

 

 

Χρυσές Σφαίρες: Οι πιο καλοντυμένοι άντρες που ξεχωρίσαμε για το στυλ τους

Το Flint and Tinder Flannel-Lined Waxed Trucker Jacket είναι διαθέσιμο στο ίντερνετ και μπορείς να το προμηθευτείς κι εσύ αν σε ψήνει. Δεν είναι όμως ανάγκη να κολλήσεις με το συγκεκριμένο brand. Μπορείς να βρεις πολλά μπουφάν σαν αυτό και στην τοπική αγορά. Αν δεν είσαι καλός με τις ιντερνετικές παραγγελίες, τότε απλά μπορείς να κάνεις μία βόλτα στο κέντρο και να βρεις πολλά μπουφάν σαν αυτό, απλά διαφορετικής μάρκας.

Κάναμε μία έρευνα και ανακαλύψαμε αρκετά μπουφάν σαν αυτό του Pedro. Δεν χρειάζεται να είσαι δεινός κυνηγός ζόμπι για να φορέσεις ένα, ούτε χρειάζεται να πας για κυνήγι αγριογούρουνου για να πρέπει να βάλεις ένα στην ντουλάπα σου. Πρέπει μόνο να θέλεις να έχεις στυλ κι αυτό αρκεί. Ρίξε μια ματιά στην έρευνα μας και θα δεις πολλά τέτοια μπουφάν στο μαγαζί δίπλα σου.

Πάρε εδώ μερικές ιδέες για jacket σαν εκείνο του Pascal:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved