Pexels Το puffer jacket δεν υπόσχεται μόνο προστασία από το κρύο αλλά και στυλ

Μερικές ιδέες για το κρύο και πως να το αντιμετωπίσεις.

Ο χειμώνας είναι εδώ για τα καλά αλλά εσύ μάλλον δεν είσαι ακόμη εξοπλισμένος όπως πρέπει. Μάλλον κρυώνεις και γι' αυτό φταίνε τα ρούχα σου που δεν είναι τα κατάλληλα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα ζεστό μπουφάν και τι καλύτερο για αυτή τη δουλειά από ένα puffer; Υπάρχουν λίγα πράγματα στη μόδα που είναι τόσο επίκαιρα όσο και πρακτικά όσο είναι το puffer jacket. Αυτό είναι το λεγόμενο puffer coat, μια ζεστή και άνετη κατηγορία εξωτερικών ενδυμάτων που είναι ιδανική για αυτές τις έξτρα ψυχρές μέρες και νύχτες.

Το πλατινένιο ιωβηλαίο του Blancpain Fifty Fathoms

Σχεδιαστές μόδας, όπως ο Calvin Klein, επαναπροσδιόρισαν τον ρόλο του στις εμφανίσεις μας. Το αντιμετώπισαν ως ένα φουτουριστικού ύφους αλλά και διαχρονικό ταυτόχρονα, στιλ μπουφάν που ήταν ό,τι χρειαζόμασταν για να αναβαθμίσουμε τις εμφανίσεις μας. Από τότε, δεν σταματήσαμε να βλέπουμε τα puffers στις πασαρέλες και τη street style εμφανίσεις, καλοντυμένων ανδρών. Επίσης το συγκεκριμένο ρούχο μπορεί να σε κρατήσει ζεστό για πολλές ώρες έξω στο κρύο.

 

 
 

Με όλα τα διαφορετικά styles και designs που έχουμε δει, λοιπόν, τα τελευταία 4-5 χρόνια, τα puffer jackets έχουν αναδειχθεί ως το απόλυτο χειμωνιάτικο πανωφόρι. Γιατί όμως; Ο πρώτος λόγος που μου έρχεται στο μυαλό (και ίσως ο βασικότερος της τεράστιας επιτυχίας τους), είναι το γεγονός ότι συνδυάζουν άνεση και στιλ μαζί.

 

 
 

Είναι σαν μια ενδυματική φωλιά που τυχαίνει να σου προσφέρει ταυτόχρονα, σούπερ κουλ και stylish εμφανίσεις. Από τότε που εμείς οι άνδρες αντιληφθήκαμε το versatility τους, τα puffer jackets διεκδίκησαν μια θέση στη χειμερινή γκαρνταρόμπα μας. Τα ανδρικά puffer jackets κυκλοφορούν εδώ και καιρό, και κάνουμε μια προσπάθεια να βρούμε τα καλύτερα puffer jackets για άντρες κατά τη χειμερινή περίοδο. Από τις νύχτες σας με φίλους μέχρι τις μετακινήσεις σας στο γραφείο εκείνες τις πολύ ψυχρές μέρες, το φουσκωτό μπουφάν σας καλύπτει ολοκληρωτικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved