Ποια έπιπλα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις κι εσύ το… «θρυλικό» σπίτι του εργένη;

Το σπίτι σου είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να απολαμβάνεις καθημερινά τη ζωή που επιθυμείς για τον εαυτό σου. Το ευρύχωρο σαλόνι αποτελεί το καθιερωμένο στέκι για την παρέα σου, το υπνοδωμάτιο το καταφύγιο που τρυπώνεις με τη σύντροφό σου ή μόνος έπειτα από μία κάθιδρη προπόνηση, η τραπεζαρία είναι το σημείο εκκίνησης, όπου ξεκινάς τη μέρα σου με ένα χορταστικό πρωινό.

Ωστόσο, έχεις αναρωτηθεί πόσο καλύτερη και πιο ξεκούραστη θα ήταν η καθημερινότητά σου, αν τα δωμάτια του σπιτιού σου ήταν προσαρμοσμένα ώστε να συμβαδίζουν απόλυτα με τις ανάγκες ενός πολυάσχολου άντρα όπως εσύ; Για να μάθεις την απάντηση, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να πραγματοποιήσεις μερικές μικρές, οικονομικές προσθήκες στον χώρο σου, ενόψει του φετινού χειμώνα.

Διότι επιλέγοντας τα κατάλληλα έπιπλα για το σπίτι σου, όχι μόνο θα αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου, αλλά θα ανανεώσεις την ατμόσφαιρα του προσωπικού σου χώρου, δίνοντας ένα boost στη διάθεσή σου!

Ένα κρεβάτι που θα σου χαρίζει πιο εύκολα πρωινά ξυπνήματα

Αν τα βράδια δυσκολεύεσαι να ξεκουραστείς επαρκώς, επειδή δεν μπορείς να χαλαρώσεις ή να βολευτείς, τότε μάλλον έχει έρθει η στιγμή να αποκτήσεις ένα καινούργιο κρεβάτι, ειδικότερα αν εδώ και καιρό το μοιράζεσαι με την αγαπημένη σου. Ένα κρεβάτι που σου προσφέρει ανεπανάληπτη εργονομία, μαλακούς και γενναιόδωρους όγκους, χωρίς να περιορίζει τον χώρο της κρεβατοκάμαράς σου, είναι μία επιλογή που αξίζει την προσοχή σου, διότι θα κάνει πιο... ανώδυνα και εύκολα τα πρωινά ξυπνήματα του χειμώνα. Ξύλινα ή επενδυμένα κρεβάτια, με αποθηκευτικό χώρο ή χωρίς, θα τα ανακαλύψεις όλα στον εκθεσιακό χώρο της GAND στο Μαρούσι, εκεί όπου μπορείς να συζητήσεις αναλυτικά με τους τεχνίτες τις ανάγκες σου, ώστε μαζί να βρείτε μαζί το σχέδιο που θα ανταποκρίνεται στο δικό σου δωμάτιο.

 

n2

 

Ένας καναπές που εμπνέει χαλάρωση και χωράει όλη την παρέα

Το σαλόνι σου είναι το δωμάτιο του σπιτιού από το οποίο έχεις τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Σπιτικά πάρτυ, σινεφίλ προβολές, Κυριακές με μπάλα, πίτσα στη μέση και τους κολλητούς γύρω σου, απογεύματα χαλάρωσης με ηλεκτρονική μουσική και εσένα να απολαμβάνεις την ησυχία σου. Για όλες αυτές τις στιγμές, λοιπόν, χρειάζεσαι ένα αναπαυτικό έπιπλο καθιστικού, το οποίο θα χωράει όλα τα πρόσωπα που αγαπάς, ενώ συγχρόνως, θα διαμορφώσει το σαλόνι σου σε ένα οικείο, cozy περιβάλλον, σε ένα περιβάλλον που όλοι θα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Πριν αποφασίσεις να επενδύσεις σε κάποιο σχέδιο που σε έχει εντυπωσιάσει, μην παραλείψεις να λάβεις υπόψη τις διαστάσεις και τη διαρρύθμιση του χώρου σου, ενώ καλό θα ήταν να επιλέξεις κάποιο ανθεκτικό έπιπλο, κατασκευασμένο από αξιόπιστα υλικά όπως η αμερικάνικη καρυδιά, η οξιά και το πεύκο, καθώς και από σύγχρονα easy clean υφάσματα, τα οποία θα μπορείς να καθαρίζεις χωρίς κόπο.

 

n3

 

Η τραπεζαρία που σε φέρνει κοντά με όσους αγαπάς μέσω του φαγητού

Μπορεί να μην είσαι... αστέρι στη μαγειρική, όμως, όλοι έχουν να λένε πως κανένας δεν διοργανώνει καλύτερα τραπεζώματα από εσένα. Είτε πρόκειται για ρομαντικά dinner υπό το φως το κεριών με την αγαπημένη σου, είτε για after work σπιτικές συναντήσεις με τους υπόλοιπους συναδέλφους, εσύ γνωρίζεις καλά πως η τραπεζαρία είναι το σημείο του σπιτιού που σε φέρνει πιο κοντά με όσους αγαπάς, μέσω του φαγητού. Ακριβώς για αυτό, έχει σημασία να επιλέξεις ένα μοντέρνο, ανοιγόμενο έπιπλο με εσωτερικές προσθήκες, το οποίο θα σας χωράει άνετα όλους, θα συμβαδίζει με τη διακόσμηση του σαλονιού ή της κουζίνας σου και θα προσθέτει μία «πινελιά» υψηλού design στον χώρο. Μία τέτοια τραπεζαρία μπορείς να βρεις και στη GAND, την εταιρία που σου προσφέρει 100% ελληνικά έπιπλα με 15ετή γραπτή εγγύηση.

 

n4

 

Το έπιπλο τηλεόρασης και ο μπουφές που τακτοποιούν τον χώρο σου

Αν έχεις στο μυαλό σου τον «μπουφέ» ως εκείνο το ασήκωτο έπιπλο που είχε η γιαγιά σου σε περίοπτη θέση στο σαλόνι της, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξεις γνώμη. Διότι πλέον υπάρχουν σύγχρονοι μπουφέδες με λεπτεπίλεπτο design και καθαρές γραμμές, οι οποίοι «απογειώνουν» τη διακόσμηση και τη λειτουργικότητα ενός χώρου, ενώ σου δίνουν την δυνατότητα να αποκτήσεις ένα πιο εύελικτο περιβάλλον. Ναι, τακτοποιούν τον χώρο σου, με τον πιο στιλάτο και απλό τρόπο! Σε έναν μπουφέ μπορείς να συγκεντρώνεις βιβλία, ενθύμια από διακοπές, κορνίζες, gadget, διακοσμητικά ή και πιο πρακτικά αντικείμενα, όπως τα κλειδιά, τα ακουστικά και το πορτοφόλι σου. Εξίσου απαραίτητο είναι και ένα έπιπλο τηλεόρασης, ειδικότερα για εσένα που είσαι άπαιχτος gamer και θες να βάλεις σε μία τάξη τις κονσόλες, τα χειριστήρια και την συλλογή από τα games σου.

 

n5

 

Αν θέλεις τον φετινό χειμώνα να αποκτήσεις μία καθημερινότητα που θα συμβαδίζει με τον έντονο και δραστήριο τρόπο ζωής σου, να ξέρεις πως το σπίτι σου είναι το μέρος από το οποίο αξίζει να ξεκινήσεις αυτή την αλλαγή. Και μπορείς να την πραγματοποιήσεις με τον πιο οικονομικό και σίγουρο τρόπο, δηλαδή επιλέγοντας τα αναπαυτικά, λειτουργικά και ποιοτικά έπιπλα της GAND, τα οποία προσαρμόζονται απόλυτα στο μέγεθος του χώρου και στο προσωπικό σου γούστο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved