Associated Press Το ρολόι του Mbappé είναι εκρηκτικότερο και από την επιτάχυνσή του

Η Hublot ταιριάζει απόλυτα στον καρπό του Γάλλου σταρ.

Η Hublot έψαχνε για καιρό έναν σταρ και τον βρήκε στο πρόσωπο (ή μάλλον καλύτερα στον καρπό) του Killian Mbappé. Η έκδοση του ρολογιού Big Bang έρχεται με ειδική μεταχείριση στις μέρες μας, μιας και το μοντέλο είναι φτιαγμένο από την δεκαετία του ’80. Μπορεί να είναι αρκετά παλιό αλλά όμως η ανανέωση έλαβε ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες ενός μοντέρνου άντρα. Η αλήθεια είναι ότι τα 36 διαμάντια και το πολυτελές λουράκι από δέρμα αλιγάτορα στα χρώματα της Εθνικής Γαλλίας το λες και αναβάθμιση. Τσέκαρε:

 

 

Το κορυφαίο μοντέλο της Hublot, το Big Bang έχει φέρει επανάσταση στο σύμπαν της ωρολογοποιίας με τον εξαιρετικό σχεδιασμό του. Ένα σύγχρονο υπόδειγμα ρολογιού, επανεφευρίσκεται συνεχώς - αφήνοντας χώρο για όλη την τεχνική και αισθητική τόλμη που διαθέτουν σαν εταιρία στην Hublot. To Big Bang είναι κάτι περίσσότερο από ένα ρολόι: είναι μια κατάσταση του νου, ένα state of mind.

 

 
 

Το νέο Breitling Top Time Deus είναι ένα σοβαρό και όχι σοβαροφανές ρολόι

Το Hublot Big Bang διεγείρει πολλά πάθη μεταξύ των φίλων του ρολογιού. Κάποιοι λένε ότι μοιάζει πάρα πολύ με το Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph. Άλλοι πάλι αμφισβητούν το γεγονός ότι υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές. Τι να κάνουμε, τα γούστα είναι άλλωστε υποκειμενικά. 

 

 
 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του, φυσικά. Ένα πράγμα που δεν είναι προς συζήτηση όμως, είναι η συντριπτική δημοτικότητα του Hublot Big Bang. Πολλοί άνθρωποι αγαπούν αυτό το ρολόι, σε όλες τις διάφορες εκδόσεις του κι ένας από αυτούς είναι και ο Mbappé. Σίγουρα, αυτό δεν μπορεί να οφείλεται στο καλό μάρκετινγκ των Messieurs Jean Claude Biver και Ricardo Guadalupe. Μπορεί λέτε; Ή είναι πιθανόν το Hublot Big Bang να είναι πραγματικά ένα καλό ρολόι; Η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved