Το να ντύνεσαι σαν nerd «περνάει» πολύ τα Χριστούγεννα

Πλεκτά πουλόβερ, ζιβάγκο, cardigans, κολεγιακά τζάκετ, όλα μας κάνουν.

Τα Χριστούγεννα έχουμε το ελεύθερο να κάνουμε πολλά και διάφορα ντυσίματα. Έτσι ένα από τα ντυσίματα που πάντα μας ταιριάζουν και μας πηγαίνουν είναι εκείνο το κλασικό στυλ του nerd από τις ταινίες, του κουλτουριάρη τύπου με τα γυαλιά και το πλεχτό πουλόβερ, εκείνον με το κλασικό Αμερικάνικο κολεγιακό μπουφάν. Το στυλ του geek τύπου πάντα ταιριάζει στα Χριστούγεννα για έναν περίεργο λόγο. Είναι ο χειμώνας; Είναι η γιορτινή ατμόσφαιρα; Δεν μπορούμε ακριβώς να το δικαιολογήσουμε, σίγουρα πάντως ένα όμορφο ζιβάγκο ή ένα καλοδιαλεγμένο cardigan μπορεί να σε ανεβάσει πολύ ψηλά στο επίπεδο του ανδρικού στυλ.

Το νέο Breitling Top Time Deus είναι ένα σοβαρό και όχι σοβαροφανές ρολόι

 
 

Το στυλ του nerd ουσιαστικά έχει έρθει από την δεκαετία του ’50 κι έχει τις ρίζες του στο πρώιμο ροκ εντ ρολ, στη τζαζ και στους beatniks. Ήρθε από την Αμερική και κατέκτησε την Ευρώπη σε πολύ λίγες δεκαετίες. Πλέον το στυλ του geek είναι διαχρονικό και μπορεί να φορεθεί από τον οποιονδήποτε.

 

 
 

Δεν είναι ανάγκη να είσαι πραγματικός nerd για να φορέσεις ένα τέτοιο είδος ρούχου. Το preppy look «περνάει» σε όλα τα ρεβεγιόν και σε όλα τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια του κόσμου. Αποκλείεται να μην μοιάζεις συμπαθητικός με αυτό το στυλ. Πως όμως θα καταφέρεις να ντυθείς έτσι; Δεν είναι απλό αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο, σίγουρα δεν είναι πυρηνική επιστήμη.

Εδώ μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες για να το κάνεις όπως...preppy:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved