pexels Τίμια sneakers που θα ξεκλειδώσουν την γκαρνταρόμπα σου

Τα sneakers είναι οι πιο πιστοί σύντροφοι ενός άντρα.

Μερικές φορές είναι αλήθεια πως δεν είναι εύκολο να διαλέξεις τι θα φορέσεις και όταν φτάνεις στα παπούτσια τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Όταν όμως έχεις στην συλλογή σου μερικά καλά ζευγάρια αθλητικά παπούτσια πολλά πράγματα λύνονται από μόνα τους. Τα sneakers πηγαίνουν με τα πάντα και είναι σε θέση να σου ανοίξουν το μυαλό όσο αφορά συνδυασμούς και χρώματα.

Η συγκεκριμένη κατηγορία παπουτσιού μπήκε ενεργά στο lifestyle των Ελλήνων τα τελευταία χρόνια και μάλιστα καθυστερημένα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, με τους άντρες να αποτελούν τον μεγαλύτερο υποστηρικτή τους. Γρήγορα αυτό το trend μεταφέρθηκε και στον εργασιακό χώρο καθώς οι περισσότεροι άντρες αντικατέστησαν τα κλασικά derbies και loafers με luxury ή streetwear αθλητικά τα οποία φορούν με κοστούμι ή πουκάμισο πετυχαίνοντας ένα συνδυασμό που τους προσδίδει στιλ, αλλά και άνεση.

 

 
 

Τελικά τα sneakers δεν πρόκειται να εξαφανίσουν τα κλασικά παπούτσια

Αν θέλεις λοιπόν να είσαι πάντα άνετος αλλά και στυλάτος τότε θα πρέπει μάλλον να επενδύσεις σε μερικά sneakers. Είναι η μόνη λύση για να «λύσεις» τα προβλήματα των συνδυασμών ρούχων.

 

 
 

Πολλοί από αυτούς ξοδεύουν αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά για την αγορά των παπουτσιών που είναι κατασκευασμένα τις περισσότερες φορές από δέρμα έχοντας πάνω το brand name της εταιρείας. Αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι οι οικονομικές αναλύσεις σύμφωνα με την New York Post υποστηρίζουν ότι τα sneakers καταλαμβάνουν το 50% της συνολικής αγοράς παπουτσιών. Έχοντας υπόψη μας όλα αυτά τα στοιχεία εμείς διαλέξαμε για εσάς μερικά από τα πιο μοντέρνα αθλητικά παπούτσια για τον άνδρα που μπορείς να βρεις στην αγορά. 

Εμείς μαζέψαμε μερικά από τα πιο «σωστά» sneakers εκεί έξω και σας τα προτείνουμε για μελλοντικές αγορές:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved