Associated Press Ο Robert Pattinson μας δείχνει πως να φορέσουμε σωστά ένα πουλόβερ

Όταν ο Robert Pattinson ανακάλυψε το turtleneck.

Υπάρχει πάντα κάτι το ξεχωριστό σε μια εμφάνιση του Robert Pattinson, σε ένα κόκκινο χαλί, και όχι μόνο, επειδή μάλλον εμφανίζεται σε αυτά τόσο σπάνια. Αν και αυτό βοηθάει στο να τον συμπαθήσουμε. Όχι, ίσως είναι η τάση του να πηγαίνει σε μια εκδήλωση και να μοιάζει αμέσως με το πιο αγενές (ή άσεμνο) άτομο στη φάση. Όλα αυτά ενισχύθηκαν μόνο από το γεγονός ότι η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του τον βρήκε να κάνει ένα ντεμπούτο στο κόκκινο χαλί με την επί τέσσερα χρόνια κοπέλα του, το μοντέλο και ηθοποιό Suki Waterhouse, στη μαζική επίδειξη ανδρικών ενδυμάτων του Dior που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας έξω από το Κάιρο το Σαββατοκύριακο, όπου το κόκκινο χαλί ήταν στην πραγματικότητα φτιαγμένο από άμμο.

O Robert Pattinson έβγαλε για φαγητό την πιο αφοσιωμένη stalker του

 
 

Ναι ο Pattinson γνωρίζει πολύ καλά πως να ντυθεί απλά αλλά ταυτόχρονα να κλέψει την παράσταση με αυτή του την απλότητα. Αυτό είναι κάτι που εκτιμάμε σε αυτόν, όπως επίσης εκτιμάμε άπειρα τους τελευταίους του ρόλους. Ο άνθρωπος έχει απλά απογειωθεί στο Χόλυγουντ και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για τον ίδιο, όσο φυσικά συνεχίζει να επιλέγει ρόλους όπως το Good Time των αδερφών Σαφντί ή το τρομερό και φοβερό Μπάτμαν του Matt Reeves.

 

 
 

Για την εκδήλωση, ο Pattinson (πολύχρονος πρεσβευτής του Dior) και η Waterhouse φορούσαν κομμάτια από την νέα κολεξιόν. Αυτός, με ένα ελαφρώς αδύνατο, λευκό κοστούμι φορεμένο πάνω από ένα λεπτό καφέ ζιβάγκο, τα μπατζάκια του μαζεμένα πάνω από ένα ζευγάρι μαύρα mules με σόλα - μια σταθερή επιλογή υποδημάτων για πεζοπορία στην άμμο - και τα μαλλιά του επιμελώς ατημέλητα. Ταίριαξαν σαν ζευγάρι καλά στο σκηνικό της παράστασης στην έρημο του Dior, που ήταν μια ωδή στον πλανήτη Dune του Arakkis.

Εδώ μπορείς να δεις μερικές από τις πιο καλές στιγμές του Robert Pattinson και πως μπορείς να βάλεις σωστά ένα turtleneck:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved