Αναβάθμισε την χειμερινή γκαρνταρόμπα σου με sustainable, άνετα και λειτουργικά κομμάτια

Μπορεί να μην παρακολουθείς στενά τη μόδα και τις τάσεις, να μην μπορείς να ξεχωρίσεις και να ονοματίσεις κάθε απόχρωση, ύφανση, υλικό όμως, θέλεις τα ρούχα που σε συντροφεύουν καθημερινά, να σου προσφέρουν σύγχρονα και άνετα look, τα οποία θα σε αντιπροσωπεύουν απόλυτα. Αυτός είναι και ο λόγος που είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός με τα κομμάτια που προσθέτεις στην ντουλάπα σου κάθε σεζόν, αφού προτιμάς να έχεις λίγα και διαχρονικά ρούχα.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα ρούχο, για να θεωρείται μία καλή επένδυση, ειδικότερα την περίοδο του χειμώνα που ο καιρός δεν είναι «σύμμαχός» μας; Για να μάθεις την απάντηση, αρκεί να σκεφτείς τι θέλεις να σου προσφέρει ένα ρούχο. Στυλ; Άνεση; Ζεστασιά; Προσεγμένες εμφανίσεις που ανταποκρίνονται σε έναν δραστήριο τρόπο ζωής; Διότι ό,τι και αν ζητάς από το περιεχόμενο της ντουλάπας σου, ξέρουμε ποια είναι τα items που αξίζει να προσθέσεις σε αυτήν, για να δείχνεις κάθε στιγμή καλοντυμένος.

Παρακάτω, λοιπόν, σου αποκαλύπτουμε τις συλλογές της Nautica που αξίζουν την προσοχή σου την παρούσα περίοδο, καθώς είναι αυτές που θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις μοντέρνα χειμερινά look, τα οποία θα σου χαρίζουν άνεση, ζεστασιά και μοναδική ελευθερία κινήσεων.

 

Σύγχρονα αντρικά look σημαίνει εμφανίσεις με μία comfy προσέγγιση

Έχεις αναρωτηθεί ποιο είναι το χαρακτηριστικό που κάνει ένα ρούχο να είναι το αγαπημένο σου; Πριν βιαστείς να απαντήσεις, σκέψου ποιο είναι το στοιχείο που διαθέτουν τα ρούχα, τα οποία δεν θέλεις να αποχωρίζεσαι ούτε στιγμή. Ναι! Η άνεση είναι το στοιχείο «κλειδί» στο οποίο αξίζει να επενδύσεις για μία ακόμη χρονιά, αν θέλεις να αναβαθμίσεις το στυλ σου.

Συνεπώς, αν θέλεις να αποκτήσεις πιο σύγχρονες casual εμφανίσεις, η άνεση πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του στυλ σου. Πώς θα την εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου; Επενδύοντας σε loose γραμμές, σε oversized κομμάτια που μπορείς να βρεις στις σειρές της Nautica, ενός brand που διαθέτει φιλικά προς το περιβάλλον σχέδια με εξαιρετική εφαρμογή, δηλαδή comfy ρούχα που μπορείς να φοράς στο γραφείο, τις βόλτες και τις εξορμήσεις που πραγματοποιείς με τους κολλητούς σου.

 

nautica1

 

Πρωτοποριακές τεχνολογίες για μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων

Σε μία καθημερινότητα που «τρέχει» με γρήγορες ταχύτητες, θέλεις να επενδύεις τον ελεύθερο χρόνο σου πραγματοποιώντας σύντομες εξορμήσεις μόνος ή με φίλους, απολαμβάνοντας περιηγήσεις σε κατάφυτα τοπία και φυσικά, βιώνοντας στιγμές αδρεναλίνης δίπλα στο κύμα. Για όλες αυτές τις δραστηριότητες, βέβαια, χρειάζεσαι και τον κατάλληλο ρουχισμό, δηλαδή τα αθλητικά, μοντέρνα κομμάτια που ανταποκρίνονται στον δραστήριο τρόπο ζωής σου.

Αυτά τα ρούχα, λοιπόν, μπορείς να τα βρεις στη σειρά Nautica Competition. Διότι τα συγκεκριμένα κομμάτια διαθέτουν πρωτοποριακές τεχνολογίες που απομακρύνουν την υγρασία, ενώ σου προσφέρουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων και μέγιστη άνεση, χάρη στο φυσικό stretching των υφασμάτων τους. Με λίγα λόγια, είναι τα ρούχα που θα φοράς όλον τον χειμώνα στις φυσιολατρικές περιπλανήσεις σου -και όχι μόνο.

 

 nautica2

 

Τα must have «key items» της Navtech για προσεγμένες casual εμφανίσεις

Για να αποκτήσεις μία λειτουργική, χειμερινή γκαρνταρόμπα, δεν χρειάζεσαι έναν μεγάλο όγκο ρούχων. Αυτό που χρειάζεσαι είναι τα «key items», δηλαδή τα λίγα και καλά κομμάτια, τα οποία θα σε βοηθούν καθημερινά να συνθέτεις άνετες και προσεγμένες εμφανίσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε περίσταση. Για παράδειγμα, μερικά ποιοτικά μπλουζάκια, μαλακά πουλόβερ ή μακρυμάνικα πόλο από τη σειρά Navtech, είναι οι διαχρονικές επιλογές, οι οποίες θα σε συντροφεύουν για πολλούς ακόμη χειμώνες.

Και επειδή πρόκειται για αξιόπιστα ρούχα, που είναι σχεδιασμένα με γνώμονα το περιβάλλον και τον άνθρωπο, αξίζουν μία θέση σε κάθε αντρική γκαρνταρόμπα. Οπότε, να ξέρεις πως μπορείς να επιλέξεις κάποια από αυτά τα ρούχα, για να τα χαρίσεις ως δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το γιορτινό σου πακέτο θα τους ενθουσιάσει.

 

 

Όλα τα παραπάνω είναι μερικά από όσα χρειάζεται να λάβεις υπόψη σου για να αναδιαμορφώνεις την γκαρνταρόμπα σου για τη χειμερινή σεζόν. Σε κάθε περίπτωση, οι σειρές της Nautica σου προσφέρουν τα μοντέρνα και ευκολοφόρετα σχέδια που θα «απογειώσουν» τις εμφανίσεις σου, χαρίζοντάς σου μία πιο άνετη, στυλάτη και εύκολη καθημερινότητα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η Nautica είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες μάρκες, με παρουσία σε πάνω από 65 χώρες και με περισσότερα από 1.400 καταστήματα παγκοσμίως. Αναζήτησε, λοιπόν, ένα από αυτά τα καταστήματα και φέτος τον χειμώνα, ανακάλυψε την πιο άνετη και ανεπιτήδευτα καλοντυμένη πλευρά σου.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved