Associated Press Jason Momoa: Ένας τύπος για όλα τα στυλ

Ένα ενδυματολογικό «πασπαρτού» που του βγάζουμε το καπέλο. Αφού του πάνε όλα. 

Δεν βρίσκει κανείς εκεί έξω πλέον άντρες που να έχουν τόσο μεγάλη ενδυματική γκάμα στην γκαρνταρόμπα τους, όσο ο Jason MomoaΟ άνθρωπος μπορεί να φορέσει τα πάντα και μπορεί επίσης να υποστηρίξει τα πάντα. Ναι, ο Momoa ξέρει να ντυθεί και μπορεί σε φάσεις να είναι λίγο πιο ακραίος και provocative, σίγουρα όμως είναι σε θέση να στηρίξει κι ένα επίσημο και καλό ντύσιμο.

 

 
 

Ο Momoa είναι ένας τύπος που δεν μπορείς να μην τον συμπαθήσεις, ξέρει όμως τι κάνει και χρωστάει την καλή του φήμη πέρα από τη σωματοδομή και τους ρόλους, εξίσου και στο ντύσιμο του. Ένας χαλαρός τύπος που αράζει με τους κολλητούς του και είναι περισσότερο γνωστός για το χιούμορ του παρά για την αιμοδιψή φύση του. Μπορεί να ταράξει τα νερά -κυριολεκτικά- σαν Aquaman, αλλά το πιο πιθανό είναι πως μετά τα γυρίσματα θα πάρει τα παιδιά του να πάει για camping.

 

 
 

Είναι τόσο γήινος και προσιτός, που τον καταλαβαίνεις μέχρι και από το στυλ του. Μπορεί όμως να ντυθεί όπως θέλει ο άνθρωπος. Δεν έχει όρια στο τι μπορεί να φορέσει. Από επίσημα tuxedo μέχρι στυλάτες πιτζάμες. Δεν μασάει τίποτα όταν μιλάμε για ανδρική μόδα και ανδρικά ρούχα. Ξέρει πολύ καλά όλα τα trends και πάντα δημιουργεί ντόρο με τις εμφανίσεις του.

Εμείς μαζέψαμε μερικές από τις έξοχες και πιο προβοκατόρικες εμφανίσεις του και στις δείχνουμε εδώ για να πάρεις παράδειγμα και να εμπνευστείς:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved