Getty Πώς θα δείχνεις πάντα καλοντυμένος

Συμβουλές που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου και θα σου προσδώσουν πόντους αρρενωπότητας.

Κανείς δε θα σε ρωτήσει τι τρως, όλοι θα προσέξουν πώς έχεις ντυθεί. Όσο κι αν δεν σου αρέσει αυτή η αλήθεια, οφείλεις να την αναγνωρίσεις. Το ντύσιμο είναι η ανδρική μας ταυτότητα. Η δήλωση που κάνουμε στον κόσμο. Αν είσαι καλοντυμένος θα σε προσέξουν άπαντες και θα σου ανοίξει πόρτες που δεν μπορείς να διανοηθείς. Οι γυναίκες θα σε δουν με άλλο μάτι ενώ επαγγελματικά θα κερδίσεις τον σεβασμό όλων. Το να είσαι καλοντυμένος θα προσδώσει πόντους αρρενωπότητας. Δε λέμε να κυκλοφορείς με σμόκιν όπως ο κύριος Tom Hardy στα Oscars αλλά να αναβαθμίσεις το look σου.

Μάλιστα υπάρχουν συμβουλές και μικρά κόλπα που αν τα υιοθετήσεις δε θα σε απογοητεύσουν ποτέ.

 

 

Η τέλεια εφαρμογή

Πόσες φορές έχεις αισθανθεί πώς κάτι δεν πάει καλά όταν έχεις φορέσει ένα ρούχο; Όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και νομίζεις ότι επιπλέεις μέσα στα ρούχα σου; Η τέλεια εφαρμογή είναι το μυστικό της επιτυχίας. Θα αναδείξουν το σώμα σου και θα σου προσφέρουν αυτοπεποίθηση.

Παπούτσια

Το μεγαλύτερος λάθος της πλειοψηφίας των ανδρών: «Δεν επενδύουν σε παπούτσια». Δεν είναι τυχαίο πως είναι το πρώτο πράγμα που κοιτούν οι γυναίκες πάνω σου. Τα παπούτσια είναι η επιτομή της ανδρικής ταυτότητας αναφορικά με το στιλ. Οφείλεις να επενδύσεις σ’ ένα καλό, ακριβό παπούτσι, το οποίο θα εκτοξεύσει το στιλ σου.

Ακόμα αναρωτιέσαι τι παπούτσια να φορέσεις με το jean σου;

Μην ξεχνάς τα αξεσουάρ

Δεν λέμε να γίνεις λατέρνα αλλά τα αξεσουάρ είναι το κερασάκι στην επιτυχημένη τούρτα ενός καλού ντυσίματος. Γυαλιά ηλίου, ρολόγια και μία αλυσίδα αρκούν ώστε να δώσουν στο ντύσιμό σου αυτό το κάτι που χρειάζεται ώστε να πάρει 10/10.

 

 

Επένδυσε σε βασικά κομμάτια

Αν το μπάτζετ δεν βγαίνει ώστε να αγοράσουμε ακριβά ρούχα, τότε επενδύουμε στα βασικά κομμάτια. Ένα παλτό και ένα παντελόνι (είτε chino είτε τζιν) πρέπει να έχουν τη μερίδα του λέοντος αναφορικά με τα χρήματα του μπάτζετ σου. Είναι βασικά κομμάτια του στιλ σου και εκεί πρέπει να δώσεις την απαραίτητη προσοχή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved