Πρέπει να το καταλάβεις, το φουλάρι δεν είναι ντροπή

Ένα από τα πιο χρήσιμα ανδρικά αξεσουάρ πάει άπατο λόγω ντροπής.

Θέλεις κάτι για το λαιμό αλλά όχι κασκόλ γιατί ακόμη δεν κάνει τόσο κρύο; Ντρέπεσαι όμως να φορέσεις κάποιο φουλάρι γιατί κάπως είναι συνδεδεμένο με τη γυναίκα και το πιο θηλυπρεπές στυλ, κάτι που σε ξενερώνει. Δεν έχεις όμως σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να κάνεις και λάθος; Τα φουλάρια είναι μία λύση για τον άνδρα που θέλει να καλύψει το λαιμό του με κάτι αλλά απεχθάνεται από τώρα τα βαριά κασκόλ του χειμώνα. Φουλάρια μεταξωτά τετράγωνα και ορθογώνια. Εξαιρετικής ποιότητα τετράγωνα φουλάρια τυπωμένα σε υπέροχα σχέδια και χρώματα. Τα ορθογώνια είναι υφαντά, πολύ βαριά, ολομέταξα. Τα φουλάρια μπορούν να είναι ανεπανάληπτης ποιότητας. Ένα φουλάρι είναι σχεδόν σαν ένα έργο τέχνης, ειδικά αν είναι από μετάξι.

 

 
 

Ο Adam Driver δεν μένει ποτέ σε ένα κούρεμα

Το φουλάρι είναι ένα ανδρικό σήμα κατατεθέν. Αρκεί να δεις μόνο τον κινηματογράφο και όλους τους αστέρες που το έχουν τιμήσει κατά καιρούς. Άλλοι τα λένε και καλοκαιρινά κασκόλ, αλλά όμως ένα μεταξωτό φουλάρι μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο μιας και μπορεί να σε κρατήσει ζεστό αν το φορέσεις σωστά. Είναι τρομερό πως ένα τέτοιο αξεσουάρ μπορεί να σου δώσει ένα ανεπανάληπτο στυλ, μία αρχοντιά, ένα ύφος που δεν θα μπορέσει να στο δώσει ένα απλό κασκόλ. Μεγάλο ρόλο παίζει το ύφασμα που είναι φτιαγμένο. Αυτό ισχύει φυσικά για όλα τα ρούχα, αλλά ένα παραπάνω για το φουλάρι. Το φουλάρι πρέπει να είναι πάντα απαλό, λεπτεπίλεπτο αλλά την ίδια στιγμή ζεστό. Αυτές τις ιδιότητες τις έχει μόνο το μετάξι.

 

 
 

Μετά ένα άλλο υλικό είναι το κασμίρι, που είναι ουσιαστικά μαλλί από μία συγκεκριμένη κατσίκα. Το κασμίρ και το μετάξι είναι τα υλικά που φτιάχνονται τα πιο ποιοτικά και ακριβά φουλάρια. Αν είναι να διαλέξεις ένα πρέπει να επενδύσεις σε κάτι τέτοιο, μιας και τότε το φουλάρι θα σου μείνει για πάντα. Ένα φουλάρι μπορεί εύκολα να γίνει κόλλημα, και δεν είναι τυχαίο που πολλοί συλλέκτες ακριβών υφασμάτων έχουν εξαιρετικές συλλογές από φουλάρια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved