Ρίσι Σούνακ αν κρίνουμε από το στυλ σου θα τα πας περίφημα στην Ντάουνινγκ Στριτ

Ο πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας έχει μία αδυναμία, την ανδρική μόδα.

Ο Ρίσι Σούνακ έχει πολύ λίγο καιρό στη θέση του πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας, από τώρα όμως όλο το ίντερνετ μιλάει για το άψογο του ντύσιμο. Δεν έχουν άδικο, δεν ξέρουμε αν έχει ιδέα από πολιτική, σίγουρα όμως το έχει με τους συνδυασμούς χρωμάτων και υφασμάτων. Ο Μπόρις Τζόνσον και η Λιζ Τρας δεν άντεξαν το βάρος της θέσης, και σίγουρα ο πρώτος δεν είχε κανένα γούστο στο ντύσιμο αλλά ούτε και στο grooming. Ο Σούνακ είναι ο πρώτος μη λευκός πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας. Μπορεί αυτό από μόνο του να είναι μία είδηση, από την άλλη όμως είδηση είναι και το καλό του γούστο στα ρούχα. Και προσέξτε, ο Σούνακ  δεν ντύνεται συντηρητικά αν και «συντηρητικός» (για την χαρά του λογοπαίγνιου), ίσα ίσα, για πολιτικός το έχει πολύ με το πιο casual στυλ.

Θα μπορέσει άραγε να αλλάξει τίποτα στην Αγγλία; 

 

Όλοι αναρωτιούνται αν θα τα καταφέρει στον πολιτικό στίβο και όλοι αμφιβάλλουν από τώρα για την κάθε του κίνηση, αυτό όμως συμβαίνει γιατί η Μ. Βρετανία περνάει μία από τις χειρότερες κρίσεις των τελευταίων χρόνων. Καθώς όμως κοιτάμε τις φωτογραφίες του συνειδητοποιούμε πως ο Σούνακ θα μπορούσε άνετα να είναι ο blogger της διπλανής πόρτας ή κάποιος YouTuber που κάνει reviews video games.

Έχει αυτό το μοντέρνο «κάτι» το παιδί, φαίνεται πως έχει φάει τα νιάτα του να τριγυρίζει στα Zara και στα H&M. Δεν είναι τυχαίο πως ο Σούνακ το έχει πάει ακόμη πιο πέρα και δίνει «δουλειές» σε διάσημους ράφτες για να του φτιάχνουν κουστούμια των 4.000 λιρών. Ο άνθρωπος έχει μεράκι στο ντύσιμο και αυτό το λέει και ο ίδιος ο Χένρι Χέρμπερτ που του φτιάχνει τα σακάκια του.

Επίσης ένα άλλο ρεκόρ που έσπασε ο Σούνακ είναι το γεγονός πως είναι ο πιο νεαρός πρωθυπουργός της Αγγλίας. Ένας νεαρός άντρας λοιπόν που αγαπάει την πολιτική αλλά και το καλό ντύσιμο. Του αρέσουν σίγουρα τα κλασικά κομμάτια, τον είδαμε να φοράει για παράδειγμα Common Project sneakers μαζί με ένα υπέροχο classic Barbour jacket. Έχει γούστο και το κρατάει σοβαρό. Είναι νωρίς ακόμη να κρίνουμε τις ικανότητες του στην ηγεσία μίας χώρας, μέχρι στιγμής τουλάχιστον το πάει πολύ καλά με το ντύσιμο και αυτό είναι ένα καλό δείγμα ανθρώπου που προσέχει τις εμφανίσεις του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved