Assosiated Press Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να ντυθείς αν είσαι πολύ αδύνατος

Συμβουλές για εκείνους που έχουν λεπτό σκαρί.

Το να είσαι αδύνατος είναι πλέον πραγματικά ένα κατόρθωμα για τον άνδρα μιας και συνήθως όλοι μας έχουμε τα παραπανίσια μας κιλά. Όλοι μας κάνουμε «παρανομίες» και όλοι μας ανοίγουμε το ψυγείο μέσα στη νύχτα σαν πεινασμένες αρκούδες. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άνθρωποι που δεν παχαίνουν, που δεν μασάει τίποτα ο μεταβολισμός τους, που μπορούν να φάνε σαν δέκα άλογα και να μην πάρουν ούτε ένα κιλό. Τέτοια άτομα παραμένουν για πάντα αδύνατοι (τουλάχιστον πριν παντρευτούν) και πρέπει να ντύνονται με συγκεκριμένο τρόπο αν θέλουν να δείχνουν στυλάτοι.

 

 
 

Ψυγείο: Το αιώνιο απάγκιο ενός μονήρη βίου

Παρά τα όσα ενδεχομένως νομίζεις, δεν είναι μόνο τα περιττά κιλά που μπορεί να δυσκολέψουν ένα αρσενικό να ντυθεί σωστά χωρίς να «τραυματίσει» το στυλ του, τόσο σε πιο καθημερινές όσο και σε λίγο πιο επίσημες περιστάσεις. Βλέπεις, ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι πιο αδύνατοι άντρες, παρότι οι επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους είναι σαφώς περισσότερες σε σχέση με εκείνες που έχουν οι πιο «γεμάτοι». Αν ανήκεις στην «κατηγορία φτερού» λοιπόν, ιδού πέντε γρήγορα tips που θα σε βοηθήσουν να πάρεις το 100% από κάθε σου εμφάνιση. Δεν είναι εύκολο να ντυθείς σωστά ακόμη κι όταν είσαι αδύνατος, θέλει γνώση και εμπειρία. Πρέπει σίγουρα να συμβουλευτείς κάποιον που να ξέρει, ειδικά αν έχεις ξαφνικά χάσει πολλά κιλά από κάποια δίαιτα.

 

 
 

Η λεπτή σιλουέτα δεν σημαίνει πάντα πως είναι και εύκολο να βρεις κάποιο ρούχο. Κι αν το βρεις πρέπει να γνωρίζεις πως ακριβώς να το φορέσεις. Δες παρακάτω μερικούς τρόπους να φορέσεις σωστά τα ρούχα σου αν είσαι από αυτούς τους αδύνατους τύπους άνδρα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved