The Rock x Under Armour: Η νέα συλλογή του Dwayne Johnson σε εμπνέει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου

Οι προπονήσεις που απολαμβάνεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι για εσένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Είναι οι πολύτιμες ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, να καταρρίψεις τα προσωπικά σου ρεκόρ, να «χτίσεις» ή να διατηρήσεις ένα δυνατό και υγιές σώμα, το οποίο θα σε βοηθάει να αποκτάς όλο και καλύτερες επιδόσεις.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, αυτό το fitness «ταξίδι» απαιτεί από εσένα να έχεις στη διάθεσή σου και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να μπορείς να ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις που έχεις από τον εαυτό σου. Διότι όπως και να το κάνουμε, τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα και είναι αυτά που ξεχωρίζουν έναν ερασιτέχνη αθλητή από εκείνον που παίρνει στα σοβαρά την προσπάθειά του.

Αυτό, λοιπόν, είναι κάτι που ο «Τhe Rock», δηλαδή ο αγαπημένος σου Dwayne Johnson, γνωρίζει πολύ καλά. Για αυτό και τώρα, σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις έναν εξοπλισμό ανάλογο των προσδοκιών που έχεις από τα workout σου, μέσα από τη νέα του συνεργασία με την Under Armour. Πρόκειται για μία επική συνεργασία που έρχεται να ταράξει τα… ήσυχα νερά των προπονήσεων σου και να σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις δυνατές, έντονες και ακόμη πιο αποτελεσματικές προπονήσεις.

Η συλλογή Project Rock σε παρακινεί να ανεβάσεις τις επιδόσεις σου

Ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν περίμενες κάτι λιγότερο από τον «The Rock», δηλαδή τον ηθοποιό, παλαιστή, παραγωγό και σταρ του Hollywood, ο οποίος αποτελεί πηγή δύναμης και έμπνευσης για όποιον ασχολείται σοβαρά με τον αθλητισμό.

Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζεις είναι πως ο αγαπημένος σου «Βράχος» πέρασε αμέτρητες ώρες, δουλεύοντας ακούραστα στο «Iron Paradise», δηλαδή στο προσωπικό του γυμναστήριο, θέλοντας να βεβαιωθεί πως θα διαμορφώσει και θα προσφέρει στο κοινό του, την καλύτερη και πιο σύγχρονη συλλογή Project Rock «Disrupt» που έχει υπάρξει ποτέ.

Μάλιστα, μέσα από τη συγκεκριμένη συλλογή, ο «The Rock» σε σπρώχνει να κατακτήσεις τη δική σου κορυφή, ανεβάζοντας τον πήχη των προπονήσεών σου όλο και πιο ψηλά και έχοντας τα μάτια και το μυαλό σου προσηλωμένα στον στόχο, δηλαδή στη δική σου προσωπική επιτυχία.

 

ROCK001

 

Ένας προηγμένος, elite εξοπλισμός για κάθε περίσταση και κάθε είδους προπόνηση

Δεν έχει σημασία αν σου αρέσει να δοκιμάζεις και να απολαμβάνεις διαφορετικά είδη προπόνησης, καθώς η συλλογή Project Rock «Disrupt» δεν κάνει διακρίσεις. Σκέψου απλώς πως περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεται ένας άνδρας -ή μία γυναίκα- που αγαπά το athleisure lifestyle. Από εφαρμοστά, κοντομάνικα μπλουζάκια, μέχρι μακρυμάνικες μπλούζες, κολάν και must αξεσουάρ για το γυμναστήριο: Η νέα, πρωτοποριακή συλλογή του Dwayne Johnson είναι κατασκευασμένη από ποιοτικά υλικά και απευθύνεται σε όλους.

Ωστόσο, αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο item που «πρωταγωνιστεί» στη συλλογή και κλέβει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά, είναι το κορυφαίο training υπόδημα Project Rock 4, το οποίο είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για εσένα που θέλεις να ξεπερνάς τα όριά σου. Με αυτόν τον τρόπο, μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων ο «The Rock» σου προσφέρει έναν elite εξοπλισμό που ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση και καλύπτει τις ανάγκες μίας απαιτητικής προπόνησης, κάθε είδους.

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Ανακάλυψε σήμερα κιόλας τη συλλογή Project Rock «Disrupt» της Under Armour με την υπογραφή και την εμπειρία του Dwayne Johnson, καθώς θα σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι το φετινό φθινόπωρο, για να φέρεις στην επιφάνεια την πιο fit εκδοχή σου.

 

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο επίσημο e-shop της Under Armour, στα καταστήματα Under Armour και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved