PUMA x Coca-Cola: Τα δύο αγαπημένα brands σε προσκαλούν σε μία νοσταλγική διαδρομή στη Route 66

Αν υπάρχει κάτι που κάνει το στυλ σου να ξεχωρίζει, αυτό είναι πως δεν συμβαδίζει με τη σύγχρονη εποχή, ενώ την ίδια στιγμή, περιλαμβάνει πολλά στοιχεία από προηγούμενες εποχές. Από το μουστάκι που σε χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια στα διαχρονικά, καρό πουκάμισα και από τη δερμάτινη τσάντα ώμου στο σταυρωτό, σκούρο μπλε μπλέιζερ, το οποίο δεν βγάζεις από πάνω σου. Οι εμφανίσεις σου αποτελούν ένα δημιουργικό συνονθύλευμα περασμένων δεκαετιών.

Μέσα από το ντύσιμό σου, όχι μόνο αντιστέκεσαι στις τάσεις που αναδύονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, αλλά μπορείς να εκφράζεις δημιουργικά την έμπνευση που αντλείς, μέσα από όσα σου προκαλούν νοσταλγία. Τι και αν ήσουν αγέννητος στα ένδοξα 20s και 30s; Τι και αν γεννήθηκες στην Ελλάδα και όχι στην Αμερική; Υπάρχουν φορές που φαντάζεσαι τον εαυτό σου ως πρωταγωνιστή σε μία παλιά χολιγουντιανή παραγωγή, να οδηγείς ένα γρήγορο, ξεσκέπαστο αμάξι στη Route 66, ψάχνοντας ένα dinner να κάνεις μία στάση!

Μπορείς να φανταστείς όμως, τι φοράς σε αυτήν τη σκηνή; Σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι, να ξέρεις πως η συλλογή από τη νέα συνεργασία PUMA x Coca-Cola, περιλαμβάνει στυλάτα κομμάτια vintage αισθητικής, τα οποία σε προσκαλούν σε ένα αναπάντεχο ταξίδι στο παρελθόν, με σημείο εκκίνησης την ντουλάπα σου.

 

Untitled2

 

Ιδιαίτερες λεπτομέρειες και χρωματικοί συνδυασμοί συνθέτουν ένα «ταξίδι» στο παρελθόν

Εντάξει, δεν είσαι ο Clark Gable, ούτε ο Fred Astaire. Δεν φοράς κοστούμια, γραβάτες και ψηλά καπέλα όμως, αν παρατηρήσεις λίγο περισσότερο τα κομμάτια που σε συντροφεύουν καθημερινά, θα διαπιστώσεις πως έχουν μία αισθητική που παραπέμπει σε προηγούμενες δεκαετίες. Τώρα, λοιπόν, μπορείς να φέρεις ακόμη περισσότερο το χθες στο σήμερα με τον πιο στυλάτο τρόπο, εμπλουτίζοντας την γκαρνταρόμπα σου με μοναδικά, σύγχρονα κομμάτια από τη νέα συλλογή που δημιούργησε η PUΜΑ με την Coca-Cola, τα οποία χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερες λεπτομέρειες και διαχρονικούς χρωματικούς συνδυασμούς που σε «ταξιδεύουν» στο παρελθόν. Πιο αναλυτικά, η συλλογή περιλαμβάνει casual ρούχα, όπως hoodies, σορτς και t-shirts, ενώ το κομμάτι που ξεχωρίζει είναι το μπασκετικό sneaker των 80s, Slipstream, το οποίο επανακυκλοφόρησε πρόσφατα και είναι φινιρισμένο με μία ρέτρο παλέτα αποχρώσεων και με τις κλασικές ρίγες της Coca-Cola.

 

Untitled3

 

Μία διαδρομή που ξεκινάει από την ντουλάπα σου και καταλήγει στη Route 66

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως τα ρούχα που επιλέγεις για την γκαρνταρόμπα σου, αποτελούν ουσιαστικά υφασμάτινες προεκτάσεις του εαυτού σου. Μέσα από αυτά έχεις τη δυνατότητα να εκφράζεις καθημερινά όσα αισθάνεσαι, όσα σε αντιπροσωπεύουν και όσα σε εκφράζουν. Και φυσικά, το αίσθημα της νοσταλγίας είναι ένα δικό σου, πολύ προσωπικό κομμάτι, το οποίο σε παρακινεί να συνθέτεις εμφανίσεις που συνδυάζουν ευρηματικά το σήμερα με το χθες, τα σύγχρονα trends με τα διαχρονικά κομμάτια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον χώρο της μόδα και κάνουν ξανά και ξανά δυναμικά comeback. Μάλιστα, αρκετά τέτοια κομμάτια μπορείς να βρεις και στη νέα συλλογή PUMA x Coca-Cola, η οποία αποπνέει έναν αυθεντικό «αέρα» νοσταλγίας και διαθέτει vintage λεπτομέρειες που σε μεταφέρουν πολύ πίσω στον χρόνο, σε ένα κλασικό αμερικανικό εστιατόριο της εμβληματική Route 66, δηλαδή κατευθείαν στην «καρδιά» της Αμερικής.

 

Untitled4

 

Το σίγουρο είναι πως αν θέλεις να συνεχίζεις να «παίζεις» αυτό το δημιουργικό παιχνίδι με τη μόδα και τις δεκαετίες, τότε η συλλογή PUMA x Coca-Cola διαθέτει τα ρούχα που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τη retro-vintage αισθητική που θέλεις να χαρακτηρίζει το στυλ σου. Πρόσθεσε στην ντουλάπα σου τα κομμάτια που αισθάνεσαι πως σε εκφράζουν περισσότερο και άφησε τις εμφανίσεις σου να σε ταξιδέψουν στο παρελθόν, με συνοδοιπόρους δύο πολύ αγαπημένα σου brand.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα PUMA STORES στη Γλυφάδα (Δημάρχου Αγγ. Μεταξά, 40Α, τηλ. 2111088168), στην Αθήνα (Ευαγγελιστρίας 8 και Ερμού, τηλ. 2111088128), στο Attica City Link (Πανεπιστημίου 9, Corner Store, 3ος όροφος), καθώς και online.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved