Τα στυλιστικά λάθη που δεν πρέπει να επαναλάβει ποτέ κανείς άντρας

Αν δεν ξέρεις ήδη ποια είναι αυτά τα λάθη τότε πρέπει να το διαβάσεις άμεσα.

Η ανδρική μόδα έχει πολύ απλούς κανόνες, όσο κι αν δεν το πιστεύεις. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και το να ντυθείς σωστά δεν είναι καμία τρελή επιστήμη. Θέλει λογική κι αυτό αλλά θέλει ταυτόχρονα και δυνατή φαντασία, θέλει να μην φοβάσαι να ρισκάρεις, θέλει κότσια αλλά και αυτοσυγκράτηση για να μην ξεπεράσεις κάποια όρια. Είναι όμως κάποιοι κανόνες που είναι τόσο βασικοί όσο δεν φαντάζεσαι. Κάποια πράγματα στη μόδα απλά ΔΕΝ πρέπει να τα κάνεις. Κι αν τα κάνεις πρέπει να πάρεις ένα πολύ βαρύ ρίσκο που ακόμη και οι πιο πρωτοπόροι μόδιστροι καμιά φορά τρέμουν να πάρουν.

 

 
 

Ναι κάποιους κανόνες πρέπει να τους σέβεσαι. Ας πούμε μία φορά ένας φίλος έβαλε τόσο λάθος ρούχα που τον είχαν περάσει για τρελό. Γιατί; Μα γιατί αψήφησε όλους τους κανόνες ντυσίματος που υπάρχουν εκεί έξω. Το αποτέλεσμα ήταν να τον πάμε σπίτι άμεσα για να αλλάξει ρούχα γιατί μετά θα μας περνούσαν όλους για τρελούς. Δεν είναι ας πούμε δυνατόν να φορέσεις τιράντες με ζώνη στο παντελόνι. Αυτό απλά δεν το κάνεις.

Ανδρική Μόδα: Τα ρούχα που κάθε γυναίκα θέλει να βλέπει πάνω σου

Μην ξεχνάμε πως το σωστό στυλ φαίνεται στις λεπτομέρειες κι εκεί είναι που κάνουμε συνήθως λάθος. Μαζέψαμε μερικά σοβαρά λάθη που κάνουμε σαν άντρες στο ντύσιμο μας και που δεν πρέπει να γίνονται σε καμία περίπτωση αν θέλουμε να λεγόμαστε σωστοί στο στυλ μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved