Ο Kit Harington θέλει να τιμήσεις το polo πουκάμισο

Ευτυχώς που πέταξε τα γουναρικά και έγινε άνθρωπος.

Όχι ότι δεν αγαπήσαμε τον Jon Snow, αλλά πραγματικά βαρεθήκαμε να τον βλέπουμε να ταλαιπωριέται στους πάγους για οκτώ χρόνια και να έχει πετάξει από πάνω του ό,τι υπάρχει σε γουνικό. Ηρωικός και παλικάρι ο Jon Snow αλλά σε αντίθεση με το υπόλοιπο King’s Landing που θα μπορούσε να οργανώσει εβδομάδα μόδας, δεν είχε και το καλύτερο γούστο. Ή μάλλον, είχε μονίμως το ίδιο γούστο.

Ευτυχώς αυτά τελείωσαν και ο Kit Harington ξαναέγινε άνθρωπος. Αυτό σημαίνει ότι ακολουθεί τις τάσεις του 21ου αιώνα χωρίς να ανησυχεί για Νυχτερινές Φρουρές και ζόμπι από πάγο. Αφού έκανε την αρχή με τα μαλλιά του τιμώντας το partial right χτένισμα και ισιώνοντας αυτές τις καταραμένες κατσαρές τρίχες, έγινε φάρος της μόδας και του στυλ. Και αυτό το λες καλό.

 306215481 183334157532037 2551817201170779960 n

Στην τελευταία του εμφάνιση μάλιστα, έδειξε πως ακόμη και αν είσαι καλεσμένος σε βαρετά events όπως εκείνος, δεν είναι ανάγκη να κουράζεσαι και αν βγάζεις τα κοστούμια έξω κάθε τρεις και λίγο, αλλά ούτε να είσαι μόνιμα με το t-shirt. Το polo πουκάμισο είναι πιστός φίλος και μπορεί να ταιριάξει εξαιρετικά με τα βαμβακερά σου παντελόνια  ή ακόμη και τα chinos. Αν μάλιστα έχεις την διάθεση να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από γκρι ή μαύρο, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να δοκιμάσεις ένα blue navy, ένα ανθρακί ή ακόμη και την καφέ απόχρωση (καραμέλα) που έχει επιλέξει ο διάσημος ηθοποιός.

Και εδώ που τα λέμε πολύ χαιρόμαστε που δεν τον βλέπουμε πλέον με κουρέλια και προσέχει την εμφάνισή του. Ακόμα και οι ήρωες παίρνουν σύνταξη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved