To Royal Oak σε Royal Blue είναι το σωστό ρολόι στο σωστό χρώμα

Η Audemars Piguet κάνει το Royal Oak ακόμα πιο ποθητό σε ένα χρώμα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Το Royal Oak Perpetual Calendar δεν έχει χτίσει τυχαία τον μύθο του ως αυτό του πιο ποθητού ρολογιού αυτή τη στιγμή. Δεκάδες σεβάσμιοι εκατομμυριούχοι επιχειρηματίες αναγκαζονται να υποβάλλουν cover letter στην εταιρεία λες και είναι αμούστακοι interns, με τους Ελβετούς να προσπαθούν να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το μαχαίρι στην πληγή παρουσιάζοντας ακόμα ένα Royal Oak με όλα όσα έκαναν αυτό ρολόι-φετίχ συν κάτι παραπάνω.

 

 

Η οκτάγωνη κάσα, το λεπτό της προφίλ, το ιδανικό σβήσιμο του μπρασελέ και οι τέλειες αναλογίες του που το κάνουν ένα ρολόι για κάθε μέρα, αλλά και για black tie εμφάνιση είναι παρούσες, αλλά το κεραμικό υλικό που δίνει τη δυνατότητα επιχρωματισμού τώρα έφτασε στο απόγειό του. Μετά από το κατάμαυρο Royal Oak του 2017 και το κάτασπρο που ήρθε δύο χρόνια αργότερα, ήρθε η σειρά του μπλέ Royal Oak Perpetual Calendar. 

Η λεπτεπίλεπτη κεραμική του κάσα με τα μόλις 9,5 χιλιοστά πάχος και τη σωστή διάμετρο των 41mm αυτή τη φορά έχει μια royal blue απόχρωση με την ίδια απόχρωση να ντύνει και το μπρασελέ, αλλά και το καντράν που διατηρεί το ανάγλυφο εφέ της «ταπετσαρίας» 

 

 

Το μπλε Royal Oak είναι έρχεται πάνω στα γενέθλια του ρολογιού με την ιδιαίτερη κάσα που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 1972. Τότε θεωρήθηκε πολύ ακραίος ο σχεδιασμός του και χρειάστηκαν χρόνια για να αφομοιωθεί από το δύσπεπτο κοινό της υψηλής ωρολογοποιίας. Πριν από 50 χρόνια κανείς δεν ζητούσε, και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την ανάγκη ενός πολυτελούς και αθλητικού ρολογιού που να μπορεί να τα κάνει όλα. Σήμερα το Royal Oak είναι πιο σύγχρονο από ποτέ, τρανή απόδειξη ότι το μόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσει φρενήρη ζήτηση, είναι ένα ακόμα χρώμα στην παλέτα του. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved