H Adidas πάει το old school δύο βήματα μπροστά

Ετοίμασου να ερωτευτείς παράφορα τα Iniki και τα Haven.

Κοίτα τώρα να δεις τι γίνεται. Η Adidas, που στο θέμα old school sneakers μπορεί και  ξέρει να ξεχωρίζει, είπε να μην περιοριστεί σε μια ακόμα επανακυκλοφορία ενός παλιού μοντέλου, αλλά να δημιουργήσει νέες συνεργασίες από τις οποίες γεννήθηκαν φρέσκιες και ενδιαφέρουσες ιδέες.

Η Adidas λοιπόν έβαλε στο παιχνίδι την End Clothing και την Bodega και κάπως έτσι θα δούμε στα ράφια δύο νέα μοντέλα, για την ακρίβεια ένα ολοφρεσκο μοντέλο και μία επανακυκλοφορία, τα Iniki και τα Haven.

Τα Iniki είναι καινούργια μοντέλα σε εμφανείς ρετρό γραμμές που θυμίζουν, όπως όλα τα κλασικά sneakers της Adidas, τη δεκαετία του ’70. Η έκδοση για την οποία συνεργάστηκαν η End και η Bodega είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένη από denim patchwork, ενώ στις κλασσικές τρεις γραμμές δεσπόζει βαθύ μπλε suede ύφασμα.Φυσικά το μάτι σου, δεν μπορεί να προσπεράσει τη λευκή λαστιχένια και πάρα μα πάρα πολύ ελαφριά σόλα. Για δες εδώ:

gallery 1498773545 0701 adidasendbdgainiki

Όσο για τα Haven (κεντρική φωτό), πρόκειται για επανακυκλοφορία του κλασικού μοντέλου του ’70. Εδώ το denim patchwork περιορίζεται μόνο στις κλασικές τρεις γραμμές, το υπόλοιπο ύφασμα είναι suede και σε ορισμένα σημεία στα τελειώματα από δέρμα. Γενικά, η γραμμή του είναι κάπως πιο casual σε σχέση με το πρωτότυπο μοντέλο, αλλά, για να πούμε την αλήθεια, αυτό δεν μας ενοχλεί καθόλου.

Και τα δύο μοντέλα κυκλοφορούν σήμερα (1/7) και θα είναι διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό, επομένως θα πρέπει να βιαστείς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved