Πώς να ντυθείς το καλοκαίρι όπως ένας γνήσιος σταρ του σινεμά

Μερικές συμβουλές από τους ειδικούς της μεγάλης οθόνης.

Το να είσαι σταρ λίγοι μπορούν να το καταφέρουν, το να ντυθείς όμως σαν σταρ είναι κάτι πιο εύκολο και μπορεί να το κάνει κανείς αν έχει το μεράκι μέσα του. Είναι κάτι που μπορείς να το μάθεις αν θέλεις και σίγουρα θα σου χρησιμεύσει κάποια στιγμή στη ζωή σου σαν άνδρας.

Με τους αληθινούς πρεσβευτές του αρρενωπού και cool ντυσίματος να αποτελούν στις μέρες μας είδος προς εξαφάνιση, τι θα έλεγες να κάναμε μια βόλτα πίσω στο χρόνο για μερικά, ταχύρυθμα μαθήματα κλασικού καλοκαιρινού στυλ;

Πώς το Easy Rider εξύψωσε το ανδρικό στυλ

 
 

Οι σταρ του σινεμά δεν είναι πολλοί και αυτοί που ξέρουν να ντύνονται είναι ακόμη πιο λίγοι. Εμείς μαζέψαμε εδώ μερικούς από τους πιο διάσημους για τα ρούχα που έκαναν γνωστά στην ιστορία του ανδρικού ντυσίματος.

 

 
 

Στην παρακάτω λίστα, θα βρεις επτά από τα μεγαλύτερα style icons στην ιστορία του σινεμά, της μουσικής και της πολιτικής, που κατάφεραν να διαμορφώσουν τις τάσεις μόδας -καθείς στην εποχή του-, με το προσωπικό τους στυλ και να καταστήσουν διαχρονικά τα εξής καλοκαιρινά κομμάτια.

Δες εδώ ποια είναι αυτά τα είδωλα της ανδρικής μόδας που πρέπει να μάθεις από αυτούς:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved