Η Funky Buddha εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο Athens Metro Mall

Με ένα fun και ξεσηκωτικό customer event γιόρτασε η Funky Buddha την άφιξη του νέου της καταστήματος στο Athens Metro Mall, το οποίο αποτελεί την 54η προσθήκη στη λίστα φυσικών καταστημάτων της Ελληνικής εταιρίας και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο όλων ως ώρας.

Με το Μιχάλη Τσαουσόπουλο να εκπέμπει live στη συχνότητα του 95.2 Αthens Dee Jay και να δημιουργεί κεφάτα vibes γύρω από το νέο κατάστημα μέσω ενός κεφάτου προγράμματος αφιερωμένο στη Funky Buddha, πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους περαστικούς, όπως ένας άκρως καλοκαιρινός διαγωνισμός που χάρισε μία σανίδα SUP σε δύο τυχερούς.

Παρόντες κατά τη διάρκεια του event ήταν αρκετοί αγαπημένη celebrities και Influencers, όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη,η  Ιλένια Williams, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο Μιχαήλ Κρητικός, ο Παύλος Χάππιλος, ο Αγγαίος Ποθητός και η Janna Sireac, οι οποίοι είναι λάτρεις του brand και της μόδας. Οι influencers περιηγήθηκαν ενθουσιασμένοι στο μοντέρνας αισθητικής concept store των 500 τ.μ., που ενσωματώνει σε όλη την έκτασή του industrial, new tech και eco-friendly στοιχεία, συνδυάζοντας μεταλλικές συνθέσεις, επιγραφές νέον και video οθόνες.

Φυσικά, τις εντυπώσεις έκλεψαν οι αντρικές και γυναικείες καλοκαιρινές συλλογές ρούχων και αξεσουάρ της Funky Buddha, όπως και η νέα sustainable σειρά της εταιρείας σε αυτό το μοναδικό, γεμάτο fashion και μουσική απόγευμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved