Colour Essentials: Το key item του καλοκαιριού που ταιριάζει με κάθε στυλ και outfit

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που «ξυπνάει» την πιο χαλαρή εκδοχή σου και αυτό είναι κάτι που… βγαίνει προς τα έξω, κυρίως από τον τρόπο που επιλέγεις να ντύνεσαι. 

Αν είσαι αρκετά τολμηρός, η γκαρνταρόμπα σου γεμίζει με χρώματα, αέρινες υφές και ζωηρά μοτίβα, τα οποία σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις πρωτότυπες εμφανίσεις που αναδεικνύουν τον αυθορμητισμό και το πηγαίο coolness σου.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, το γεγονός πως δεν μπορείς να συνδυάσεις πολλά κομμάτια, σε βάζει στη διαδικασία να σκέφτεσαι, αν τα outfit που σε συντροφεύουν κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι κάπως... βαρετά ή basic, ενώ την ίδια στιγμή, αναρωτιέσαι πώς θα μπορέσεις να τα «απογειώσεις», χωρίς να φαίνεται ότι έχεις καταβάλει μεγάλη προσπάθεια μπροστά από τον καθρέφτη. Ακριβώς για αυτό, τα αξεσουάρ που θα εμπλουτίσουν τις εμφανίσεις σου είναι το σημείο στο οποίο χρειάζεται να εστιάσεις την παρούσα περίοδο.

Και αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ που θεωρείται το key item του καλοκαιριού, αυτό είναι σίγουρα το καπέλο σου, ο στυλάτος «σύμμαχος» που σε προστατεύει από τον ήλιο και δίνει χαρακτήρα σε κάθε σου εμφάνιση. Συνεπώς, αν θες φέτος το καλοκαίρι να επενδύσεις σε ένα νέο καπέλο, να ξέρεις πως στη νέα συλλογή Colour Essentials της New Era, δηλαδή του διαχρονικού brand που σχεδιάζει τα καλύτερα καπέλα στον κόσμο, θα βρεις το ιδανικό αξεσουάρ για να εμπλουτίσεις με χρώμα τις καλοκαιρινές περιπέτειές σου.

 

style1

 

Όταν οι εκρηκτικές αποχρώσεις του καλοκαιριού συνδυάζονται με τη street κουλτούρα

Οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού σου δίνουν την ευκαιρία να φορέσεις τις εκρηκτικές, ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις που δεν θα τολμούσες να βάλεις τον χειμώνα. Ζεστό πορτοκαλί, γήινη τερακότα, χρώμα της άμμου, παιχνιδιάρικο μουσταρδί και καθαρό λευκό, είναι μερικές από τις «πινελιές» που συγκαταλέγονται στην καλοκαιρινή παλέτα τής ντουλάπας σου και σου επιτρέπουν να πειραματιστείς με την εικόνα σου. Μάλιστα, τις ίδιες αποχρώσεις μπορείς να βρεις και στη νέα, εντυπωσιακή συλλογή καπέλων της Colour Essentials, η οποία αντλεί έμπνευση από τον ήλιο, τα ξέγνοιαστα vibes του καλοκαιριού και φυσικά, τη street κουλτούρα, η οποία σε εκφράζει απόλυτα. Διότι, φέτος το καλοκαίρι τα καπέλα της συλλογή είναι διακοσμημένα με λογότυπα από τις εμβληματικές ομάδες του MLB, New York Yankees, L.A. Dodgers και Boston Red Sox, δίνοντάς σου έναν ακόμη λόγο για να τα εντάξεις στις εμφανίσεις σου.

 

style2

 

Η 9FORTY σιλουέτα που σου επιτρέπει να φοράς το καπέλο από το πρωί έως το βράδυ

Είναι αλήθεια πως τις ημέρες του καλοκαιριού και ειδικότερα όσο βρίσκεσαι διακοπές, δεν θες να έχεις πρόγραμμα, δεν θες να ξέρεις τι ώρα θα επιστρέψεις στο σπίτι, το ενοικιαζόμενο δωμάτιο, τη σκηνή σου, όταν φεύγεις. Ακριβώς για αυτό, το καπέλο στο οποίο θα επιλέξεις να επενδύσεις για το καλοκαίρι, χρειάζεται να έχει μία άνετη φόρμα, ώστε να μη θες να το βγάλεις από πάνω σου και φυσικά, ένα σχέδιο που θα μπορεί να σε συντροφεύει από νωρίς το πρωί στην παραλία, μέχρι αργά το βράδυ στη νυχτερινή έξοδο με τους φίλους σου στο νησί. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επενδύσεις στη μοναδική 9FORTY σιλουέτα που χαρακτηρίζει τα καπέλα της συλλογής Colour Essentials, η οποία είναι κατασκευασμένη ειδικά για εσένα που δεν θες να αποχωρίζεσαι ούτε στιγμή το καπέλο σου. Μάλιστα, διαθέτει και το απαραίτητο ρυθμιζόμενο λουράκι στο πίσω μέρος, ώστε να μπορείς να προσαρμόσεις το καπέλο στο μέγεθος του κεφαλιού σου.

 

style3

 

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Το φετινό καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει και αυτό που χρειάζεσαι για να το απολαύσεις με στυλ, άνεση και προστασία, είναι ένα από τα ευκολοφόρετα καπέλα της χαλαρής και fun συλλογής Colour Essentials. Και επειδή σίγουρα οι κολλητοί και η αγαπημένη σου, θα επιμένουν να μάθουν, πού βρήκες ένα τόσο στυλάτο καλοκαιρινό αξεσουάρ, μην διαστάσεις να τους χαρίσεις ένα σχέδιο που τους ταιριάζει, ώστε να βάλουν και εκείνοι περισσότερο χρώμα στα καλοκαιρινά look τους.

Μπορείς να αντλήσεις περισσότερες πληροφορίες, στις επίσημες σελίδες της New Era σε Facebook και Instagram όπως και στο corner store της εταιρείας στο Attica City Link.

Κεντρική Διάθεση Όμιλος Fais: 211 10 88 400



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved