Τα must items που αξίζει να πακετάρεις για το Σαββατοκύριακο στο νησί

Μπορεί ο Αύγουστος να σε βρει στην Πάρο, την Αμοργό ή το Άνω Κουφονήσι, ωστόσο, μέχρι να έρθει η στιγμή που θα πάρεις τη μεγάλη καλοκαιρινή σου άδεια από το γραφείο, δεν θα αφήσεις ανεκμετάλλευτα τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού.

Αντιθέτως με την πρώτη ευκαιρία θα μπεις στο πλοίο για την Κέα, την Κύθνο, τη Σέριφο και τη Σίφνο ή για την Αίγινα, τον Πόρο και τις Σπέτσες, για μία σύντομη απόδραση που θα αποτελέσει την αφορμή για νέες αναμνήσεις.

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Τι να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου για το νησί, ειδικότερα αν χρειαστεί να πακετάρεις την τελευταία στιγμή; Άραγε, πώς θα αποφύγεις το να μπεις στο πλοίο με μία μεγάλη βαλίτσα γεμάτη με ρούχα που πέταξες μέσα «στα τυφλά», επειδή δεν μπορούσες να αποφασίσεις τι θα χρειαστείς για να είσαι άνετος και στυλάτος;

Ένα backpack ή ένα μικρό βαλιτσάκι αρκεί για το ταξίδι σου, ειδικότερα όταν ταξιδεύεις για ένα τριήμερο ή απλώς για το Σαββατοκύριακο. Ιδού, λοιπόν, μερικά key-items που αξίζουν μία θέση στην τσάντα σου και θα σε καλύψουν σε κάθε περίσταση: Από την παραλία μέχρι το εστιατόριο και το bar hopping στο νησί.

 

Τα μαγιό που πηγαίνουν παντού και σου δίνουν έξτρα πόντους στυλ

Ένα μαγιό δεν είναι αρκετό, όσες μέρες και αν διαρκέσει το ταξίδι σου. Πάρε μαζί σου τουλάχιστον δύο, διότι το πρόγραμμα στο νησί είναι απρόβλεπτο. Διότι θα φορέσεις το ένα σου μαγιό στην παραλία, αλλά αν το πρόγραμμα έχει φαγητό ή βόλτα στα στενά του νησιού μετά τις βουτιές, θα βάλεις το δεύτερο και θα το συνδυάσεις με ένα t-shirt ή με ένα κοντομάνικο πουκάμισο, για να είσαι κομψός και αέρινος.

 

calvin3

Αντρικά μαγιό από τη νέα συλλογή Calvin Klein

Όσο για το τι μαγιό να επιλέξεις, τα αντρικά μαγιό σε στυλ βερμούδας και σορτς είναι ιδανικά και κυριαρχούν στη μόδα, έχοντας μάλιστα φέτος μία 90s και 00s αισθητική. Αν προτιμάς τα μονόχρωμα μαγιό, επίλεξε ένα σε κάποιο έντονο χρώμα, όπως το μοβ, το κόκκινο και το σκούρο μπλε. Ωστόσο, τα prints και τα logo είναι πολύ στη μόδα φέτος, οπότε, αξίζει να τα επιλέξεις για το δεύτερο ή το τρίτο μαγιό σου, με το οποίο θα ανανεώσεις τη beachwear συλλογή σου. Αν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις την αναζήτησή σου, πάντως, ρίξε μια ματιά στη νέα συλλογή Calvin Klein -και θα μας θυμηθείς.

 

calvin2

Αντρικά μαγιό από τη νέα συλλογή Calvin Klein

 

Συνδυάζοντας το στυλ με την άνεση και την πρακτικότητα

Τι άλλο θα χρειαστεί να πάρεις μαζί σου στην απόδραση στο νησί; Ένα item για τις εξόδους σου, στο οποίο θα έχεις τα κλειδιά, το τηλέφωνο, το πορτοφόλι σου και γενικά, ό,τι θέλεις να έχεις μαζί σου, όταν αφήνεις το ξενοδοχείο. Μπορείς να προτιμήσεις ένα μικρότερο σακίδιο πλάτης με καλή χωρητικότητα, αλλά αν θέλεις να παραμείνεις απόλυτα πιστός στις τάσεις της εποχής, ένα τσαντάκι μέσης είναι ό,τι πρέπει -και αποτελεί ένα must have item για τους λάτρεις των 90s. Το ίδιο και το αντρικό τσαντάκι χιαστί. Γενικά, προτίμησε κάτι εργονομικό, στυλάτο και ελαφρύ για τις διακοπές σου και κυρίως, ένα τσαντάκι ή μία τσάντα πλάτης, που θα χωρά ό,τι χρειάζεσαι συνήθως, όταν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού.

 

calvin1

Τσαντάκι χιαστί, τσαντάκι μέσης και σακίδιο πλάτης από τη νέα συλλογή Calvin Klein

 

Τα βασικά και απαραίτητα που θα σε καλύψουν και με το παραπάνω

Φυσικά, υπάρχουν μερικά ακόμη επιπλέον items που πιθανότατα θα χρειαστείς στο νησί. Για να μην παραγεμίσεις τις αποσκευές σου όμως, καλό είναι να επενδύσεις στα πλέον σημαντικά και απαραίτητα. Άλλωστε, πόσες φορές έχεις πάει διακοπές και έχεις καταλήξει να φοράς μόνο λίγα από τα ρούχα και τα παπούτσια που πήρες μαζί σου;

Τι αξίζει να πακετάρεις, λοιπόν, για το νησί; Όσον αφορά στα παπούτσια, ένα ζευγάρι σαγιονάρες είναι απαραίτητο, ενώ αν θέλεις να είσαι στη μόδα, προτίμησε σαγιονάρες με το λογότυπο του αγαπημένου σου brand, που είναι τάση τώρα. Από εκεί και πέρα, θα χρειαστεί να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι sneakers, σε αντρικές εσπαντρίγιες -δηλαδή μία must επιλογή για το νησί- ή σε δερμάτινα σανδάλια. Αν το πρόγραμμά σου θα περιλαμβάνει πολύ περπάτημα και περιηγήσεις σε μονοπάτια, προτίμησε τα sneakers. Ωστόσο, αν ξέρεις ήδη ότι θα πηγαίνεις από την παραλία κατευθείαν στη Χώρα για bar hopping, τότε οι εσπαντρίγιες και τα σανδάλια είναι ό,τι πρέπει.

Όπως και να έχει, θα βάλεις στο backpack σου και μερικά εσώρουχα, ιδανικά ένα σετ από τρία μπόξερ αν πας στο νησί για ένα τριήμερο, ενώ μην παραλείψεις να πάρεις ένα jean ή μία βερμούδα για το πλοίο και το βράδυ στη Χώρα, ένα φούτερ για τις δροσερές βραδιές και φυσικά, δύο t-shirt -και εδώ τα λογότυπα έχουν αναδειχθεί σε trend- ή μπλούζες polo και ένα λινό πουκάμισο, ιδανικά κοντομάνικο, που είναι στη μόδα. Δες τη νέα συλλογή Calvin Klein και θα βρεις εύκολα ό,τι ψάχνεις για τη βαλίτσα των διακοπών σου.

Η απλότητα είναι το «κλειδί» τόσο όσον αφορά στο στυλ σου, όσο και τις αποσκευές σου για τις εξορμήσεις σου φέτος το καλοκαίρι. Εμπνεύσου, λοιπόν, από τα 90s trends που έχουν κάνει μία δυναμική επιστροφή στον κόσμο της μόδας και εξοπλίσου με τα βασικά, απαραίτητα και στυλάτα κομμάτια, που θα σε καλύψουν απολύτως, σε όποιο νησί και αν ταξιδέψεις το επόμενο Σαββατοκύριακο.

 

calvin

Η νέα συλλογή Calvin Klein είναι διαθέσιμη στο calvinklein.grστην Αθήνα στο Golden Hall και το The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos, στο ομώνυμο κατάστημα στην Πάτρα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved