Tommy Jeans & NBA: Μία συλλεκτική capsule συλλογή εμπνευσμένη από τον παλμό του μπάσκετ

Από όταν θυμάσαι τον εαυτό σου, κρατάς μία μπάλα στα χέρια σου κάνοντας ντρίπλες; 

Αν αναλογιστείς τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής σου, στις περισσότερες από αυτές κυνηγάς ή καλύτερα, καρφώνεις την «πορτοκαλί θεά» σε ένα καλάθι βάζοντας τρίποντα; Μήπως είσαι ένας από αυτούς που περνάνε τον χρόνο τους τρέχοντας κάθιδροι πάνω σε ένα ξύλινο παρκέ; Τότε, μάλλον το μπάσκετ είναι για εσένα κάτι περισσότερο από ένα χόμπι και μία διασκεδαστική δραστηριότητα για να διατηρείς τη φόρμα σου. Μάλλον το μπάσκετ είναι για εσένα ένας τρόπος ζωής, μία μεγάλη αγάπη που επηρεάζει πολλούς τομείς της ζωής σου, ακόμη και τον τρόπο που ντύνεσαι.

Αρκεί να ρίξεις μία ματιά στα ρούχα που σε συντροφεύουν καθημερινά, για να συνειδητοποιήσεις πως το πάθος σου για την καλαθοσφαίριση έχει καταφέρει να «τρυπώσει» ακόμη και στην γκαρνταρόμπα σου. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που κάθε σου εμφάνιση ξεχωρίζει για την αυθεντική street style αισθητική της. Διότι όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από την ενασχόλησή σου με το μπάσκετ, από τα φιλικά παιχνίδια που έστηνες στη γειτονιά παρέα με τους παιδικούς φίλους σου, μέχρι τους ερασιτεχνικούς ή επαγγελματικούς μπασκετικούς αγώνες με την ομάδα σου, η κουλτούρα του δρόμου σε διαμόρφωσε.

Πώς θα σου φαινόταν, λοιπόν, αν σου έλεγα ότι υπάρχει μία συλλεκτική capsule συλλογή που είναι ειδικά σχεδιασμένη για εσένα; Πώς θα σου φαινόταν αν σου έλεγα πως υπάρχουν μοναδικά κομμάτια, τα οποία συνδυάζουν την εμβληματική νοσταλγία της δεκαετίας των 90s με τον αγαπημένο σου αθλητικό οργανισμό, δηλαδή το NBA;

 

Chicago Bulls, New York Knicks και Lakers σε μία fashion συνεργασία σχεδιασμένη για εσένα

Αν ανήκεις στη γενιά των Millennials, τότε μεγάλωσες θαυμάζοντας μπασκετμπολίστες όπως ο Gary Dwayne Payton, ο Scottie Pippen και ο Michael Jordan. Τα «χρυσά» αγόρια του NBA ήταν οι άνθρωποι που στο παρελθόν σου χάρισαν ανεκτίμητες νίκες, στιγμές συγκίνησης, έμπνευση και αφορμές για να δέσεις σφιχτά τα κορδόνια σου και δώσεις ραντεβού με τους φίλους σου στο γηπεδάκι της γειτονιάς σας. Και μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε όμως, η αστείρευτη ενέργεια και ο έντονος παλμός που χαρακτηρίζουν το μπάσκετ ως άθλημα, συνεχίζουν να ζουν μέσα σου.

 

tommy3

 

Μάλιστα, αυτή η ενέργεια και ο παλμός είναι και η ουσία του μπάσκετ εν γένει, μία αναπόσπαστη δύναμη που τελικά διαμορφώνει την street κουλτούρα. Αυτή η δύναμη, λοιπόν, ήταν που παρακίνησε και την Tommy Hilfiger να προχωρήσει σε μία εμβληματική συνεργασία με την NBA, δημιουργώντας τη συλλεκτική capsule συλλογή, Tommy Jeans & NBA, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για εκείνους οι οποίοι αγκαλιάζουν το lifestyle και τον παλμό που περιβάλλει το μπάσκετ, ανεξάρτητα αν υποστηρίζουν τους Lakers, τους Chicago Bulls, τους New York Knicks ή κάποια άλλη ομάδα.

 

tommy2

 

Τα συλλεκτικά κομμάτια που θα μετατρέψουν το μπάσκετ σε μία προέκταση του εαυτού σου

Δεν έχει σημασία αν παίζεις επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό μπάσκετ, όταν το συγκεκριμένο άθλημα έχει γίνει ένας τρόπος ζωής για εσένα και αυτό… βγαίνει προς έξω. Πώς εκφράζεται; Από τις άνετες, loose γραμμές των ρούχων σου, ακόμη και από τον δημιουργικό τρόπο που επιλέγεις να τα συνδυάζεις συνθέτοντας εμφανίσεις που πηγαίνουν το street style σε άλλο level. Και αν επιθυμείς να βελτιώσεις τα streetwear σύνολά σου αντλώντας έμπνευση από το αγαπημένο σου άθλημα, τότε αξίζει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου μερικά από τα κομμάτια της νέας συλλογής Tommy Jeans & NBA.

 

tommy1

 

H συγκεκριμένη συλλογή περιλαμβάνει ρούχα με χαλαρές σιλουέτες για κάθε ώρα της ημέρας, μοναδικά allover prints με τα διαχρονικά λογότυπα των ομάδων του NBΑ, μάλλινα φούτερ, άνετες φόρμες, κομψά πουκάμισα και σορτς, δηλαδή τα ξεχωριστά items που σου δίνουν τη δυνατότητα να μετατρέψεις το μπάσκετ σε μία προέκταση του εαυτού σου, δημιουργώντας πρωτότυπους mix-and-match και layering συνδυασμούς.

 

tommy

 

Το σίγουρο είναι πως η Tommy Hilfiger, είναι ένα brand που έχει ως βασικό «συστατικό» του τον αθλητισμό, ενώ στο παρελθόν έχει πραγματοποιήσει παγκόσμιες συνεργασίες με διεθνείς πρωταθλητές, όπως ο Rafael Nadal και ο Lewis Hamilton. Και αν δεν το γνώριζες, η σύνδεσή τoυ brand με την κοινότητα του μπάσκετ ξεκίνησε στα 90s, όταν η Tommy Hilfiger τράβηξε την προσοχή των A-list celebrities και των influencers της εποχής, πολλοί από τους οποίους είχαν δεσμούς με το NBA. Κάπως έτσι, ο Tommy Hilfiger άρχισε να δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο άθλημα και την street κουλτούρα εν γένει, γεγονός που καθιέρωσε το brand σε ένα αναπόσπαστο κομμάτι του αυθεντικού street style κινήματος.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Tommy Hilfiger στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens και στην επίσημη ιστοσελίδα της Tommy Hilfiger.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved