Μικρές λεπτομέρειες στο ντύσιμο σου που μπορεί να σε υπονομεύουν

Πρόσεξε μερικά από αυτά τα μικρά λάθη, μπορεί να σου χαλάσουν την συνολική σου εικόνα.

Δεν είναι απλό το να ντυθείς σωστά. Σίγουρα ξέρεις πολλά και με τα χρόνια έχεις αποκτήσει τρομερή εμπειρία, από την άλλη όμως ίσως να σου έχουν φύγει και μερικά λάθη, λάθη που δεν μπορείς εσύ ο ίδιος να τα δεις. Πρέπει κάποιος να στα επισημάνει.

4 συμβουλές για το αντρικό καλοκαιρινό στυλ

Είναι πολύ βασικό ένας άνδρας να ξέρει να ντύνεται, να έχει αίσθηση του στυλ και να επιλέγει τα ρούχα και τα αξεσουάρ που αναδεικνύουν το σώμα του και που ο ίδιος μπορεί να υποστηρίξει. Ένα tailor-made πουκάμισο είναι αναμφισβήτητα σε θέση να προδώσει πόντους στην εμφάνιση ενός άνδρα, όμως από μόνο του δεν φτάνει.

 

 
 

Χρειάζεται προσοχή έτσι ώστε να αποφύγει τα συνηθισμένα λάθη που κάνουν πολλοί στο ντύσιμό τους, «ακυρώνοντας» ολόκληρη την εμφάνισή τους. Ποια είναι αυτά;

Για παράδειγμα, σε ποιον άντρα αρέσει το σιδέρωμα; Βέβαια, από την άλλη είναι ανεπίτρεπτο να βγαίνετε με τα ρούχα τσαλακωμένα. Μπορείτε να απλώσετε τα φρεσκοπλυμμένα πουκάμισα σε κρεμάστρες μέσα στο μπάνιο και κάντε ένα καυτό ντους. Οι υδρατμοί θα εξαλείψουν και την τελευταία ζάρα από τα ρούχα σας και το σίδερο θα αποτελεί παιχνιδάκι.

Δες εδώ ποια είναι τα λάθη που κάνεις και ίσως να μην το γνωρίζεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved