Το μαύρο jean είναι το απόλυτο ρούχο-πασπαρτού που συνδυάζεται με όλα

Αν δεν έχεις έστω ένα στην ντουλάπα σου, σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσεις.

Δεν γνωρίζει από εποχές. Δεν γνωρίζει από looks. Το τζην παντελόνι φοριέται παντός καιρού. Πόσω μάλλον όταν αναφερόμαστε στο μαύρο, που αποτελεί το καλύτερο εργαλείο για το χτίσιμο τόσο casual, όσο και περισσότερο formal καθημερινών συνόλων.

 

 
 

Γενικά, ένα black denim pants σε κλασική ή slim fit γραμμή ταιριάζει ιδανικά με blazer, πουκάμισο και δερμάτινα δετά παπούτσια ή sneakers, ενώ στη baggy και cropped γραμμή του με πιο άνετα και αθλητικά κομμάτια -hoodies, πουλόβερ, t-shirts, αθλητικά παπούτσια.

Το λευκό παντελόνι μπορεί να σε βάλει σε mode καλοκαιριού πιο γρήγορα

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στη ντουλάπα σου από τα μαύρα τζιν. Ταιριάζουν με όλα, τα φοράς ανεξαρτήτως εποχής, είναι κομψά και δίνουν το δικό τους στίγμα στην εμφάνισή σου.

 

 
 

Πέρα από το ότι θα σε κάνουν να δείχνεις κουλ, τα μαύρα τζιν μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Εμείς μαζέψαμε τα καλύτερα, ώστε να σε βοηθήσουμε να φτιάξεις το στυλ σου και να κάνεις ιδιαίτερους συνδυασμούς που δεν τους έχεις φανταστεί. Δες τα καλύτερα ανδρικά outfits που έχουμε να προτείνουμε.

Πρόκειται για ένα κομμάτι αρκετά κλασικό που ταιριάζει για τις βόλτες του σαββατοκύριακου. Δίνει ένα πιο casual look στην εμφάνισή σου που δεν παύει βεβαία να είναι και κομψό. Μπορείς να τα συνδυάζεις με γκρι φουτεράκια  ή άσπρα άνετα πουκάμισα. Διάλεξε επίσης άνετα αθλητικά παπούτσια και είσαι έτοιμος για έξω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved