Τα 10 t-shirts που επιβάλλεται να έχεις στην ντουλάπα σου για το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ και απαιτείται να είσαι προετοιμασμένος για τους καύσωνες. 

Ο κάθε άντρας έχει το προσωπικό του στιλ, τη δική του αισθητική την οποία εκφράζει με τα ρούχα που επιλέγει. Στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας όμως υπάρχουν κάποια κομμάτια, και πιο συγκεκριμένα 18 από αυτά, που κάθε άντρας οφείλει να έχει στη ντουλάπα του.

 

 
 

Το καλό είναι πως αυτά τα fashion items είναι κλασικά με την έννοια του ότι επανέρχονται σε πολλά outfits όσο διαφορετικό στιλ κι αν έχουν μεταξύ τους. Υπάρχουν σε αμέτρητα σχέδια για να προσαρμοστούν στο δικό σου γούστο και σου ετοιμάσαμε μια check list για να σε καθοδηγήσουμε.

Το ανδρικό ρούχο που παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην ντουλάπα σου την άνοιξη

Αν το τζην είναι το πιο άνετο και πασπαρτού παντελόνι όλων, τότε το t-shirt είναι το ιδανικό του ταίρι. Είναι το κομμάτι εκείνο που είναι το πιο ευκολοφόρετο απ' όλα τα ρούχα που καλύπτουν τον κορμό σου και συνδυάζεται με τα πάντα (ακριβολογούμε, ταιριάζει ακόμα και με κοστούμι).

 

 
 

Και μπορεί το χειμώνα το t-shirt να έχει ρόλο κομπάρσου, καθώς είναι το απαραίτητο item για να κάνεις ένα ζεστό και στιλάτο layering, ωστόσο κατά τους ανοιξιάτικους μήνες και ιδίως το καλοκαίρι έρχεται στο προσκήνιο και αναλαμβάνει ρόλο πρωταγωνιστή.

Μείνε μαζί μας λοιπόν για να δούμε ποια είναι τα δέκα t-shirts που πρέπει να κρέμονται στην ντουλάπα σου τώρα που καλοκαιριάζει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved