Τι πρέπει να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις

Και τι είναι αυτά που πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε;

Είναι η πιο δύσκολη στιγμή αναφορικά με την ανδρική γκαρνταρόμπα. Εκείνο το πρώτο ραντεβού που θέλεις να κάνεις την καλύτερη εντύπωση και μας προβληματίζει κάθε φορά. Η πρώτη εντύπωση είναι ιδιαίτερα σημαντική και θέλεις να κάνεις τα πάντα ώστε να καταφέρεις να την γοητεύσεις. Επιλογές όπως η φόρμα και το σορτσάκι δεν χρειάζεται να σου εξηγήσουμε πως είναι ό,τι χειρότερο ενώ μεγάλη σημασία έχει το μέρος και η ώρα που θα βρεθείτε. Ωστόσο, υπάρχουν επιλογές που είναι πάντα safe, θα είσαι άνετος και θα καταφέρεις να την κερδίσεις.

Πάνω μέρος

Ένα T-shirt είναι πάντα μια κουλ επιλογή αλλά γιατί να μην το σιγουρέψεις; Ένα πουκάμισο κάνει πάντα την διαφορά και δείχνει ότι πρόσεξες το ντύσιμό σου. Εκείνη θα το εκτιμήσει και οι πιθανότητες της επιτυχίας ανεβαίνουν κατακόρυφα

 

 

Κάτω μέρος

Θέλεις να βάλεις το σκισμένο αγαπημένο σου τζιν; Τότε ξέχασέ το. Ένα παντελόνι τύπου chinos θα πάει το ντύσιμό σου στο επόμενο level και θα σε δείχνει πιο περιποιημένο. Σε περίπωση που θέλεις να βάλεις τζιν, μπορείς να επιλέξεις ένα χωρίς σκισίματα, ξεβάμματα, μπαλώματα. Είναι σημαντικό να έχει καλή εφαρμογή πάνω σου και να αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία σου.

 

 

Παπούτσια

Εσύ μπορεί να μην ασχολείσαι αλλά οι γυναίκες δίνουν μεγάλη σημασία στα παπούτσια. Βασικά είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε στο ντύσιμό σου. Τα λευκά sneakers (πάντα καθαρά) είναι η καλύτερη επιλογή. Η πιο τίμια επιλογή για να αναβαθμίσουν ένα πρόχειρο ντύσιμο και να κάνουν cool ένα καλό ντύσιμο. Ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και τα στιλ και σε βγάλουν ασπροπρόσωπο.

 

 

Αξεσουάρ

Μία ζώνη, ένα ρολόι, μία αλυσίδα ή γυαλιά ηλίου κάνουν την διαφορά. Είναι τα αξεσουάρ που μπορούν να εκτοξεύσουν το ντύσιμό σου και μία λεπτομέρεια που δεν πρέπει να ξεχάσεις. Είναι σημαντικό να μην τα βάλεις όλα μαζί και υπερφορτώσεις το ντύσιμό σου. Λίγα και καλά θα κάνουν τη δουλειά και θα αναδείξουν το γούστο σου.

 

 

Τι πρέπει να θυμάσαι

  • Τα ρούχα να είναι σιδωρένα και καθαρά.
  • Προτίμησε χρώματα όπως λευκό, γκρι και σκούρο μπλε.
  • Φόρεσε άρωμα αλλά μην το παρακάνεις.
  • Φούτερ και κοστούμια άσε τα γι’ άλλη φορά.


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved