Το λευκό παντελόνι μπορεί να σε βάλει σε mode καλοκαιριού πιο γρήγορα

Αν έχεις αποκηρύξει το λευκό δεν ξέρεις τι χάνεις.  

Το λευκό τζιν είναι ένα ρούχο που επιλέγουν να φορέσουν ολοένα και περισσότεροι άντρες, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Δυστυχώς, όμως, δεν είναι ιδιαίτερα εύχρηστο όπως το κλασικό τζιν παντελόνι και πολλές φορές μπορεί να δυσκολευτείς να το συνδυάσεις με τον κατάλληλο τρόπο.

Αν έχεις βαρεθεί τις κλασικές σκουρόχρωμες αποχρώσεις του τζιν και θέλεις κάτι διαφορετικό τότε το λευκό παντελόνι θα σε αποζημιώσει σίγουρα.

Το ανδρικό ρούχο που παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην ντουλάπα σου την άνοιξη

Το λευκό, όπως και το μαύρο χρώμα, είναι μια υπέροχη βάση για να μπορέσεις να συνδυάσεις διάφορα κομμάτια από την γκαρνταρόμπα σου. Ο συνδυασμός του με ένα μαύρο μπλουζάκι μπορεί να σου χαρίσει ένα αρκετά μινιμαλιστικό στυλ, ενώ αν το συνδυάσεις με πιο απαλά χρώματα, θα δημιουργήσεις ένα αρκετά νεανικό και ευκολοφόρετο σύνολο.

 

 
 

Ποιος είναι ο λόγος που το denim είναι το αγαπημένο ρούχο του άντρα;

Το λευκό ανδρικό παντελόνι έχει πάψει εδώ και χρόνια να είναι απλώς ένα ξεχασμένο κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Πλέον μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές και όλες τις ώρες ως μια ξεχωριστή εναλλακτική στο κλασικό μαύρο παντελόνι.

Μόνο που για το μαύρο παντελόνι ξέρουμε λίγο πολύ πώς να το φορέσουμε και αισθανόμαστε περισσότερο άνετα να πειραματιστούμε. Τι γίνεται, όμως, με το λευκό παντελόνι; Ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί, για να αναδείξουμε το στυλ μας ανάλογα με την περίσταση και την εμφάνιση που θέλουμε να έχουμε;

 

 
 

Συγκεντρώσαμε παρακάτω τους πιο μοντέρνους αλλά και καλά δοκιμασμένους συνδυασμούς με ανδρικό λευκό παντελόνι, για να υιοθετήσεις ενδιαφέροντα look που δεν θα περάσουν απαρατήρητα φέτος το καλοκαίρι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved