Οι πολύχρωμες ανδρικές κάλτσες δεν είναι παρεξηγήσιμες πλέον

Μπορεί κάποτε να μην τις έβαζες για κανένα λόγο, σήμερα όμως…

Ίσως κάποτε να είχαμε ενδοιασμούς να βάλουμε πολύχρωμες κάλτσες γιατί φοβόμασταν να μην μας παρεξηγήσουν, πλέον όμως αυτά τελειώσανε και όλοι μας τώρα φοράμε άνετα αυτά τα παράξενα σχέδια. Ναι, είναι περίεργο πως λειτουργεί η μόδα. Ένα άλλο παράδειγμα είναι τα ροζ πουκάμισα, που κάποτε δεν μπορούσε κανείς να διανοηθεί να φορέσει, πλέον όμως είναι must.

 

 
 

Οι άντρες δυσκολεύονται στο να φορέσουν χρώμα στα ρούχα τους γιατί δεν είναι εύκολο να τα ταιριάξουν. Αυτός λοιπόν είναι ένας καλός τρόπος να προσθέσουν χρώμα στο outfit τους στο λεπτό χωρίς να δυσκολέψουν το μυαλό τους αν το πράσινο ταιριάζει με το μωβ για παράδειγμα.

Ισχύει ο μύθος που θέλει καλύτερο οργασμό αν φοράς τις κάλτσες σου;

Ταιριάζουν επίσης ιδανικά σε άντρες που είναι τολμηροί και εκκεντρικοί. Δεν έχει σημασία το outfit για κάποιους καθώς μπορούμε να δούμε τέτοιες κάλτσες σε κάποιον που φοράει ένα απλό τζιν αλλά ακόμα και με κουστούμι.

Αν είσαι λίγο παραπάνω εκκεντρικός τότε η πολύχρωμη κάλτσα θα σου έρθει κουτί για να κάνεις το στυλ σου πιο πικάντικο.

 

 
 

Το να δοκιμάσεις πολύχρωμες και παρδαλές κάλτσες μπορεί τελικά να σου ανοίξει αρκετά το μυαλό μιας κι έτσι θα έχεις τη ευκαιρία να τις συνδυάσεις με περισσότερα ρούχα. Πάνε οι μέρες που ντρεπόμασταν να παραδεχτούμε πως οι πολύχρωμες κάλτσες δεν είναι και τόσο άσχημες τελικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved