Μήπως τα 80’s επιστρέφουν ξανά στην ντουλάπα σου;

Ποια ρούχα μπορείς να φορέσεις εν έτει 2022 από την πιο καλτ δεκαετία όλων των εποχών.

Οι άνδρες είχαν βαλθεί να γίνουν σωσίες των Wham και οι γυναίκες να μπορούν να σκεπάσουν ολόκληρη την οικογένειά τους κάτω από τις δραματικά μεγάλες φράντζες που κοσμούσαν τα κεφάλια των ανθρώπων. Φυσικά, οι πωλήσεις των λακ ανέβηκαν κατακόρυφα, το τζελ μπήκε για τα καλά στη ζωή των ανδρών, ενώ το διαβόητο «μαλλί-λάχανο» διεκδικούσε το δικό του μερτικό στο πάνθεον του κιτς.

 

 
 

Εντάξει δεν είναι ανάγκη να τα πάρουμε όλα από την δεκαετία του ογδόντα…κάποια πράγμτα όμως είναι καλό να τα έχουμε μιας και η μόδα κύκλους κάνει που λέμε.

Ποιες συνήθειες έχουν οι πιο πετυχημένοι άνδρες

Όσον αφορά το στυλ, η δεκαετία του 1980 συχνά παραβλέπεται υπέρ των δεκαετιών του '60 και του '70. Ενώ το πρώτο ήταν όλα τακτοποιημένα κοστούμια και ελάχιστες χρωματικές παλέτες, το δεύτερο ήταν επιδεικτικό και κορυφαίο – τέλεια τροφή σήμερα για μάρκες όπως η Gucci, η οποία έχει καταφέρει να επωμιστεί το πίσω μέρος της αυθάδειας της δεκαετίας.

 

 
 

Τι έκαναν όμως καλά τα 80s; Αν μπορείτε να κοιτάξετε πέρα ​​από τα τρελά μαλλιά και το ψηλόμεσο τζιν, μπορούμε να κερδίσουμε πολλά από αυτή την υποτιμημένη δεκαετία. Παρόμοια με τη μουσική της δεκαετίας του '80, συνέβησαν πολλά όσον αφορά το στυλ, και από την προετοιμασία casual ενδυμάτων μέχρι την κουραστική, υπερμεγέθη ραπτική, πολλά από αυτά που φοράμε σήμερα οφείλονται σε αυτήν τη μοναδική περίοδο.

Αν θέλετε να δώσετε λίγη αίσθηση στην γκαρνταρόμπα σας, αυτές είναι οι τάσεις της μόδας της δεκαετίας του '80 που μπορείτε να φορέσετε σήμερα.1 SHARES