Όσο ο καιρός ζεσταίνει εσύ θα χρειάζεσαι περισσότερο ένα casual παντελόνι

Μερικές προτάσεις για εσένα που θέλεις να νιώθεις πάντα άνετος.

Τα casual παντελόνια αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της καθημερινής γκαρνταρόμπας κάθε κομψού άνδρα. Συχνά υποτιμούνται, αλλά θέτουν το σκηνικό για την υπόλοιπη στολή, χρησιμεύοντας ως θεμέλιο για να καλλιεργηθεί η εμφάνιση της ημέρας.

Πιστεύουμε ότι είναι ένα παραμελημένο στοιχείο της γκαρνταρόμπας κάθε άνδρα που αξίζουν πραγματική προσοχή. Έχουν τη δύναμη να φτιάχνουν ωραίους συνδυασμούς και υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ για να διαλέξετε.

The List: Τα λευκά sneakers είναι οι «πυλώνες» κάθε γκαρνταρόμπας

Το τζιν είναι το πιο δημοφιλές casual παντελόνι στον κόσμο, αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο στη ζωή από τα υφάσματα και τις γραμμές.

 

 
 

Εάν η εξάρτησή σας από το τζιν σας έχει κάνει να νιώθετε περίεργα, γιατί να μην διευρύνετε τους ορίζοντες του παντελονιού σας και να δείτε τι άλλο έχουν να προσφέρουν τα ανδρικά ρούχα;

Δες για παράδειγμα τα στρατιωτικού τύπου παντελόνια που θεωρούνται και τα κατεξοχήν casual ενδύματα.

Με το πέρασμα του χρόνου, τα στρατιωτικά παντελόνια έχουν αλλάξει και δεν είναι μόνο με το καθιερωμένο στρατιωτικό χρώμα και σχέδιο. Υπάρχουν slim σχέδια με μικρότερες τσέπες αλλά βγαίνουν και σε πολλά χρώματα. Έτσι αν και θεωρούνται casual με τους σωστούς συνδυασμούς μπορείς να τα φορέσεις σε διάφορα events.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved