Το ανδρικό ρούχο που παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην ντουλάπα σου την άνοιξη

Με αυτόν τον καιρό θα χρειαστείς ένα σωστό spring jacket.

Η άνοιξη είναι αναμφισβήτητα η πιο δύσκολη εποχή του χρόνου για να ντυθείτε με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να φύγετε από το σπίτι κάτω από πυκνά γκρίζα σύννεφα και έναν τοίχο από ψιλόβροχο, μόνο και μόνο για να βρείτε τον εαυτό σας να απολαμβάνει το μεσημεριανό σας σε μια ηλιόλουστη βεράντα και να επιστρέψει στο σπίτι στο κρύο που έρχεται το απόγευμα.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά εξωτερικά στρώματα που μπορείτε να βάλετε που είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη τους επόμενους μήνες.

Πώς θα χτίσεις το γούστο σου στα ρούχα και στο στυλ

 

Από ένα μπουφάν με κουκούλα κάτω από ένα τζιν μπουφάν που παρέχει ένα επιπλέον εμπόδιο στο κρύο μετά την έξοδο, μέχρι ένα πουκάμισο που γλίστρησε κάτω από ένα βαρετό μπουφάν για τη γρήγορη πρωινή βόλτα στη δουλειά, τα ανοιξιάτικα μπουφάν σας προσφέρουν επιλογές. Εδώ αναλύουμε τα αγαπημένα μας στυλ, από χαλαρά σε κουμπωτά, διακριτικά έως και πιο φανταχτερά.

 

 
 

Η άνοιξη έχει φτάσει και ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου.  Αν θέλεις βέβαια να δείχνεις στιλάτος πρέπει να ρίξεις μια ματιά στα ανδρικά ρούχα που είναι στη μόδα την άνοιξη 2022. Εξάλλου, μια ανανεωμένη εμφάνιση θα ανεβάσει και την αυτοπεποίθηση σου.

Οι φετινές τάσεις της μόδας στο ανδρικό ντύσιμο περιλαμβάνουν μερικά κομμάτια που θα σε ανανεώσουν όποιο κι αν είναι το στυλ σου. Εμείς κυρίως θα επικεντρωθούμε στα ανοιξιάτικα τζάκετ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved