Θέλεις να «απογειώσεις» το shooting game σου; Αυτά είναι τα μπασκετικά παπούτσια που χρειάζεσαι!

Από όταν θυμάσαι τον εαυτό σου, κυνηγάς μία μπάλα κάνοντας επιδέξιες ντρίπλες; Ανακαλώντας μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωή σου, καρφώνεις την «πορτοκαλί θεά» σε ένα καλάθι; Τον ελεύθερο χρόνο σου τον περνάς τρέχοντας ακούραστα πάνω-κάτω σε ένα παρκέ; Τότε σίγουρα γνωρίζεις πως ο πραγματικά καλός μπασκετμπολίστας, ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους, όχι μόνο για τις δυνατότητες και το ταλέντο του, αλλά και για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί στις προπονήσεις και τους αγώνες του. Διότι όταν διαθέτεις έναν σύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος σε εμπνέει να γίνεσαι όλο και καλύτερος, τότε έχεις τον τίτλο του top shooter στο… τσεπάκι σου!

Αυτό αποδεικνύει, άλλωστε, η μεγαλειώδης πορεία του -οκτώ φορές- All-Star και MVP player του NBA, Stephen Curry, του αγαπημένου μπασκετμπολίστα και top shooter που διακρίθηκε πρώτος με το Kobe Bryant Trophy και ο οποίος αποφάσισε να μοιραστεί με εμάς ένα από τα «μυστικά» της επιτυχίας του. Ακριβώς για αυτό, συνεργάστηκε για μία ακόμη φορά με την Under Armour και ήρθε να προσθέσει ένα ακόμη μοντέλο στη δημοφιλή και most wanted μπασκετική σειρά, Curry Flow. Μόνο που αυτήν τη φορά, το Curry Flow 9 επανέρχεται ανανεωμένο με νέες, σύγχρονες τεχνολογίες και μοναδικούς σχεδιασμούς, που υπόσχονται να «εκτινάξουν» το shooting game σου στα ύψη.

 

under2

 

Ο must «σύμμαχος» για κάθε παίκτη που θέλει να κατακτήσει το παρκέ

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως τα παπούτσια που επιλέγεις να «αγκαλιάζουν» τα βήματά σου ενώ παίζεις μπάσκετ, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ταχύτητα, την ευκινησία και τη σταθερότητά σου, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως οι γρήγοροι παίκτες, κυρίως οι περιφερειακοί, επιλέγουν συνήθως ελαφριά παπούτσια. Για αυτό και το Curry Flow 9 θεωρείται μία «επανάσταση» στον κόσμο του μπάσκετ και είναι must για κάθε παίκτη, ο οποίος θέλει να κατακτήσει το παρκέ. Διότι το συγκεκριμένο παπούτσι αποτελεί ένα cross-over της τεχνολογίας του top running shoe της UA, UA FLOW VELOCITI WIND. Η σημαντική διαφορά είναι πως το καινούριο παπούτσι του Curry συνδυάζει μία super light κατασκευή με την ταχύτητα και το κράτημα του UA Flow, ενώ προσθέτει το UA Warp upper.

 

under44

 

Ποιες είναι οι καινοτομίες του Curry Flow 9 που «απογειώνουν» τις επιδόσεις σου

Για να καταλάβεις τι είναι αυτό που κάνει το Curry Flow 9 ένα κορυφαίο μοντέλο στην κατηγορία του, αρκεί να γνωρίζεις πως το άνω μέρος του παπουτσιού λειτουργεί ως μία ζώνη ασφαλείας για το πόδι, κρατώντας το απόλυτα σταθερό κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ είναι σχεδιασμένο για να είναι ελαφρύτερο, αλλά και πολύ πιο breathable από κάθε άλλο μπασκετικό παπούτσι. Πιο αναλυτικά, η ελαφριά κατασκευή του οφείλεται και στην αφαίρεση του καουτσούκ από τη σόλα, που το καθιστά ιδανικό για υψηλές αποδόσεις σε γρήγορες μεταβάσεις μέσα στο γήπεδο. Φυσικά, από την τεχνολογία δεν θα μπορούσε να λείπει και η μοναδική σύνθεση αφρού, η οποία προσφέρει υψηλή αντικραδασμική προστασία στον παίκτη.

 

undero00

 

Τέλος, όπως ανέφερε και ο Stephen Curry, «είναι τόσο μεγάλο το αντίκτυπο του να είσαι “κλειδωμένος” στο παπούτσι σου, διότι έχοντας αυτήν τη σταθερότητα, μπορείς να εκτελείς οποιαδήποτε κίνηση ή cut χρειάζεται, με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα». Και αν θέλεις και εσύ να πραγματοποιείς κινήσεις, cut, ντρίπλες και μπασίματα με την ίδια επιδεξιότητα που έχει ο Stephen Curry, τότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα πρωτοποριακά Curry Flow 9 της Under Armour, τα μπασκετικά παπούτσια που θα σε μεταμορφώσουν στον απόλυτο κυρίαρχο του παρκέ!

Το νέο Curry Flow 9 είναι τώρα διαθέσιμο στα UA Brand Houses, online στο eshop.unlimitedsport.gr και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved