Τα γυαλιά ηλίου του Bruce Wayne σου δίνουν αξία και στυλ

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ τα γυαλιά του Robert Pattinson.

Υπάρχει μόνο ένας Batman και υπάρχει μόνο ένας Bruce Wayne, αλλά το στυλ του Caped Crusader (ή μάλλον της ταυτότητάς του κατά τη διάρκεια της ημέρας) είναι εύκολο να το μιμηθεί κανείς, κυρίως αν λάβουμε υπόψιν μας τα νέα Persol PO2747S.

 

 
 

Τα γυαλιά ηλίου, που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή για μια αγορά στα 282 $, φοριούνται από τον Bruce Wayne στο The Batman, την τελευταία προσθήκη στην ιστορία του Dark Knight. Η ταινία, που δεν πρωταγωνιστεί άλλος εκτό από τον Pattinson, έχει αποσπάσει επαίνους από τους κριτικούς και έχει φέρει ποσά αντάξια του Wayne Estate στο box office μέχρι στιγμής.

Μετά το νέο Batman υπάρχει χώρος για νέο Joker;

H Persol έχει μια πλούσια κληρονομιά στη μεγάλη οθόνη, από τα γυαλιά ηλίου Persol που φορούσε ο Nicholas Cage μέχρι τις ανανεωμένες εκδόσεις γυαλιών ηλίου από το The Talented Mr. Ripley. Είναι σχεδόν αυτονόητο ότι τα γυαλιά ηλίου του Steve McQueen της Persol είναι επίσης θρύλοι.

 

 
 

Τα Persol PO2747S διαθέτουν το είδος του στυλ που αρμόζει σε έναν μάλλον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο υπερήρωα: Μια διασταύρωση vintage και μοντέρνου, χάρη στο ορθογώνιο προφίλ που θολώνει τα όρια μεταξύ των σχημάτων Persol και των μοντέρνων στυλ της πασαρέλας.

 

 
 

Τα γυαλιά ηλίου της επιλογής του Bruce Wayne κατασκευάζονται στην Ιταλία από μαύρο οξικό άλας, με πολωμένους κρυστάλλινους φακούς που διαθέτουν 100 τοις εκατό προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία — ζωτικής σημασίας για την αποφυγή του ηλιακού φωτός της ημέρας, εάν τις νύχτες τις περνάτε συνήθως κυνηγώντας εγκληματίες στο Gotham.

Οι πλαϊνές λεπτομέρειες και οι μεντεσέδες τύπου Art Deco ταιριάζουν απόλυτα με τη νουάρ αισθητική του Gotham City. Ο σχεδιασμός του μαύρου πλαισίου συνδυάζεται όμορφα με την ολόμαυρη γκαρνταρόμπα του Mr. Wayne.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved