Assosiated Press Timothée Chalamet πόσο τολμηρός είσαι;

Όταν βγαίνεις με το στήθος έξω στο Κόκκινο Χαλί, σίγουρα έχεις κότσια.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Aν είσαι ο Τimothée Chalamet (Dune) και θες να βγεις έξω χωρίς να φοράς τίποτα κανείς δεν θα σου πει απολύτως τίποτα και πολλοί θα σε αποθεώσουν. Γιατί απλά είσαι ο Τimothée Chalamet, το next big thing του Hollywood.

Το «Dune» πάντως ήταν έπος.

Μπορεί ακόμα να μην έλαβε κάποια διάκριση ή υποψηφιότητα για κάποιο ρόλο του αλλά είμαστε βέβαιοι πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα τον δούμε με ένα Χρυσό Αγαλματίδιο.

 

 

Όσον αφορά τη φετινή Τελετή και το Κόκκινο Χαλί του Hollywood, ο Αμερικανός μπορεί να απογοητεύτηκε που η ερμηνεία του στο Dune και το Don't Look Up προσπεράστηκαν από την Ακαδημία, τουλάχιστον κέρδισε με διαφορά το Όσκαρ της πλέον εκκεντρικής εμφάνισης της βραδιάς.

Όποιος τον είδε να περπατάει στο Κόκκινο Χαλί σίγουρα παραξενεύτηκε που μέσα από το αστραφτερό, μαύρο κοστούμι του έβλεπε μονάχα το δέρμα του, θεωρώντας πως το πιο πιθανό είναι να φοράει ένα t-shirt που απλώς έχει αντίστοιχο χρώμα. Και όμως τα μάτια του δεν ξεγέλασαν κανέναν.

Δείτε το παρακάτω άλμπουμ και θα καταλάβετε:

 

 

Ο Τimothée Chalamet ήρθε στην 94η Τελετή των Όσκαρ φορώντας παπούτσια, παντελόνι, ένα περιδέραιο και το κοστούμι του. Από μέσα το απόλυτο τίποτα. Θα του πει κανείς τίποτα; Όχι βέβαια. Γιατί απλώς είναι ο Τimothée Chalamet.

Απολαύστε πώς εμφανίστηκε στο παρακάτω tweet:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved