H ντουλάπα ενός προσεγμένου 30άρη πρέπει να έχει μέσα συγκεκριμένα πράγματα

Μία βόλτα εντός του στιλιστικού οχυρού ενός γνήσιου αρσενικού.

Ο κάθε άντρας έχει το προσωπικό του στιλ, τη δική του αισθητική την οποία εκφράζει με τα ρούχα που επιλέγει. Στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας όμως υπάρχουν κάποια κομμάτια, που κάθε άντρας οφείλει να έχει στη ντουλάπα του.

Μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που διαβάζουμε στα ανδρικά περιοδικά είναι: ποια είναι τα ρούχα που κάθε άνδρας πρέπει να έχει στη ντουλάπα του; Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές αν υπάρχουν πέντε ρούχα που μπορείς να φοράς όλη την ώρα για να γλυτώσεις τα ψώνια.

Κι όμως όταν φτάσεις τα 30 σου χρόνια πρέπει να καταλάβεις πως πλέον το ντύσιμο δεν είναι παιχνίδι και πως πρέπει να πάρεις στα σοβαρά τον εαυτό σου. Το ίδιο ισχύει και για την ντουλάπα σου.

 

 
 

Έχοντας στο νου την φράση του Κάρι Γκραντ: “Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά απλά outfit. Η απλότητα για μένα, ήταν πάντα η ουσία του καλού γούστου”, δημιουργήσαμε μια λίστα με κλασικά κομμάτια και αξεσουάρ που αξίζει να επενδύσετε το 2022, τα οποία είναι διαχρονικά,  συνδυάζονται εύκολα και θα ανανεώσουν το στiλ σας.

 

 
 

Το καλό είναι πως αυτά τα fashion items είναι κλασικά με την έννοια του ότι επανέρχονται σε πολλά outfits όσο διαφορετικό στιλ κι αν έχουν μεταξύ τους. Υπάρχουν σε αμέτρητα σχέδια για να προσαρμοστούν στο δικό σου γούστο και σου ετοιμάσαμε μια check list για να σε καθοδηγήσουμε.

Ποια είναι τα κομμάτια εκείνα που κάθε άνδρας θα πρέπει να έχει στην ντουλάπα του, ώστε να είναι στυλάτος; Μην ξεχνάμε ότι το στiλ μετράει στους άνδρες όσο και στις γυναίκες αν όχι παραπάνω.

Δες εδώ τι πρέπει να έχει η ντουλάπα σου αν είσαι τριάντα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved